­ Longines titelsponsor FEI Nations Cup en World Cup springen - KNHS

Longines titelsponsor FEI Nations Cup en World Cup springen

Geplaatst op 27 augustus 2017 in Springen

Vandaag werd tijdens het EK in Gothenburg bekend gemaakt dat Longines titelsponsor wordt van de FEI Nations Cup™ en World Cup™ springen. De sponsor tekende een meerjarencontract met de internationale paardensportbond.

De ondertekening van het contract gebeurde door FEI-president Ingmar de Vos en Juan-Carlos Capelli, vice-president van Longines. Er bestond al een samenwerking tussen beide partijen, maar deze wordt nu geïntensiveerd. Zo wordt het Zwitserse horlogemerk al titelsponsor van de FEI Nations Cup™ finale over een maand in Barcelona en dit geldt ook voor het vervolg van deze landencompetitie in 2018.

Een ander onderdeel van de samenwerking als Top Partner van de FEI is dat Longines ook titelsponsor wordt van de Longines World Cup™ springen in de Western European League. “Deze sponsoring is heel belangrijk voor de FEI en de paardensport,” zegt Ingmar de Vos. “Niet alleen verzekert het de toekomst van de Nations Cup, maar het voorziet ook de hele sector van ongekende support. We zijn Longines heel dankbaar voor wat ze allemaal doen voor de paardensport en het vertrouwen dat ze stellen in de FEI als partner.”

Lees het hele bericht op de site van de FEI (Engelstalig)

Foto Digishots

Ander Nieuws

  • Springruiters TeamNL vijfde in Landenwedstrijd Aken
    Springruiters TeamNL vijfde in Landenwedstrijd Aken
  • CHIO Aken: Nederland 7e startplaats in Landenwedstrijd
    CHIO Aken: Nederland 7e startplaats in Landenwedstrijd
  • Deelnemers internationale wedstrijden 13 t/m 19 september 2021
    Deelnemers internationale wedstrijden 13 t/m 19 september 2021