­ Maak kennis met paardensport via AH Sportactie - KNHS

Maak kennis met paardensport via AH Sportactie

Geplaatst op 18 september 2017

Paardrijles via de Albert Heijn? Dat kan! Albert Heijn, NOC*NSF, de KNHS en FNRS en vele andere sportbonden hebben de handen ineen geslagen en een unieke samenwerking opgezet: de AH Sportactie. Van september tot december krijgen miljoenen mensen in Nederland de kans om de sport te ontdekken die bij hén past. Daar hoort paardrijden natuurlijk ook bij!

De AH Sportactie is een landelijke spaaractie waarbij je bij Albert Heijn, van 4 tot 24 september, bij iedere 10 euro aan boodschappen 1 AH Sportzegel ontvangt. Bij 10 zegels is de spaarkaart vol. Elke volle spaarkaart geeft vervolgens toegang tot maximaal vijf keer gratis sporten.

Volle spaarkaarten kunnen t/m 1 oktober worden ingeleverd bij de kassa’s van Albert Heijn. Je krijgt dan een unieke actiecode, waarmee je een sportactie kunt boeken via de website www.ahsportactie.nl. Je kunt je vanaf 4 september aanmelden bij deelnemende sportclubs (en dus ook rijverenigingen en maneges) bij jou in de buurt. Er doen 57 bij de KNHS en FNRS aangesloten ruitersportcentra in heel Nederland mee! De actie loopt tot 3 december 2017.

Nationale Sportweek
De tweede week van de AH Sportactie valt gelijk met de Nationale Sportweek, die dit jaar van 9 /m 17 september is. De Nationale Sportweek heeft als doel sporten en bewegen voor iedereen te promoten door landelijk en lokaal events, clinics en ludieke acties in te zetten. Binnen de Nationale Sportweek organiseren de KNHS en FNRS op zaterdag 16 en zondag 17 september de jaarlijkse Open Manegedagen. In dit weekend openen maar liefst 120 maneges hun deuren om een kijkje te komen nemen en deel te nemen aan leuke activiteiten.

Kom kennis maken met de paardensport of neem je vrienden en familie mee naar jouw favoriete sport en laat hen ontdekken wat paardrijden zo bijzonder en leuk maakt.

Categorie: AH sportactie, nationale sportweek, Open Manegedagen 2017

Ander Nieuws

  • Promoot paardrijden via AH Sportactie 2020
    Promoot paardrijden via AH Sportactie 2020
  • Open Manegedagen van 18 t/m 27 september 2020
    Open Manegedagen van 18 t/m 27 september 2020
  • Open Manegedagen 'Welkom op de manege van 18 t/m 27 september 2020'
    Open Manegedagen 'Welkom op de manege van 18 t/m 27 september 2020'