­ Maikel van der Vleuten tweede in Grote Prijs Cascais - KNHS

Maikel van der Vleuten tweede in Grote Prijs Cascais

Geplaatst op 09 juli 2017 in Springen

In de Global Champions Tour Grand Prix van Cascais in Portugal is Maikel van der Vleuten op een knappe en lucratieve tweede plaats geëindigd. Met zijn VDL Groep Arera C moest hij alleen Danielle Goldstein voor laten gaan.

Van der Vleuten ging als tweede van start in de vijf man sterke barrage. Met zijn altijd weer veel instelling tonende VDL Groep Arera C ging hij vlot rond, maar het kon sneller. In hun jacht naar de winst gingen de andere combinaties echter de fout in. Alleen de voor Israel rijdende Danielle Goldstein was met Lizziemary sneller.
Ook Harrie Smolders kwam aan de start. Hij reed voor het eerst met Capital Colnaro en eindigde als 15e.

In het klassement  van de Global Champions Tour gaat Harrie Smolders nog steeds aan de leiding. Maikel van der Vleuten is na dit weekend opgeklommen naar de tweede plaats.

Kijk hier voor alle uitslagen

Foto Maikel van der Vleuten en VDL Groep Arera C door Hippofoto

Ander Nieuws

  • Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
    Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
  • Verslag Springforum 7 november 2022
    Verslag Springforum 7 november 2022
  • Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF
    Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF