­ Met korting naar Life of Valegro Live! - KNHS

Met korting naar Life of Valegro Live!

Geplaatst op 12 januari 2017

Tweevoudig Olympisch kampioen en KWPN-ambassadeur bij uitstek Valegro komt voor zijn afscheid van het Nederlandse publiek naar de KWPN Stallion Show. Op zaterdagavond 4 februari laat zijn amazone Charlotte Dujardin aan de bezoekers in de Brabanthallen zien waarom ‘Blueberry’ haar absolute ‘horse of a lifetime’ is. KNHS-leden krijgen korting op entreetickets voor deze geweldige show.

Het optreden van Valegro tijdens de KWPN Stallion Show zal zijn enige zijn op Nederlandse bodem dit jaar. Carl Hester en Charlotte Dujardin laten zien waarom deze bewegingskunstenaar niet alleen alle records in de internationale arena’s wist te verbreken, maar ook waarom hij de harten stal van menig dressuurliefhebber. De bijzondere voorstelling is een eerbetoon aan Valegro en Charlotte Dujardin, maar ook aan alle mensen die hebben bijgedragen aan dit fantastische succes. De tweevoudige Olympisch kampioen zal tijdens een show rond zijn leven op een sfeervol podium afscheid nemen van het Nederlandse publiek.

Als jij het gouden duo Valegro en Charlotte nog een keer live wilt zien, zorg dan dat je er zaterdag 4 februari bij bent! Na een start met de Gelderse en tuigpaardhengsten staat het verloop van de dag geheel in het teken van de dressuur: rond de middag komen de jonge talenten voor de jury in hun tweede bezichtiging, daarna volgt de kampioenskeuring en de KWPN Select Sale, een eliteveiling van dressuurhengsten. Aansluitend staat in het avondprogramma – na een mooie Kür op muziek voor U25-combinaties - het afscheid van Valegro gepland. Daar wil je toch bij zijn?!

KNHS-ledenvoordeel
KNHS-leden betalen € 29,75 ipv € 35 voor een entreeticket. Klik hier om naar de speciale actiepagina te gaan. Je kunt inloggen met je KNHS-relatienummer. Maximaal 4 tickets per persoon.

Ander Nieuws

  • Springruiters TeamNL derde in Landenwedstrijd Rome
    Springruiters TeamNL derde in Landenwedstrijd Rome
  • NK Eventing jeugd verschoven naar Varsseveld
    NK Eventing jeugd verschoven naar Varsseveld
  • Lotte van der Kaaij wint KNHS-Hartog Trophy in Oudkarspel
    Lotte van der Kaaij wint KNHS-Hartog Trophy in Oudkarspel