­ Mijn KNHS en Mijn KNHS app offline op dinsdag 29 augustus tussen 06:00 en 08:00 uur - KNHS

Mijn KNHS en Mijn KNHS app offline op dinsdag 29 augustus tussen 06:00 en 08:00 uur

Geplaatst op 28 augustus 2017

De afgelopen tijd hebben wij hard gewerkt aan het verbeteren van het inschrijven voor internationale wedstrijden in de dressuur en para-dressuur, springen, eventing, endurance en reining. Deze wijziging betekent dat je straks niet alleen via Mijn KNHS, maar ook via de meest recente versie van de gratis Mijn KNHS app kunt inschrijven, wijzigen en afmelden voor internationale wedstrijden. Deelnemers in de breedtesport, subtop en internationale menners en voltigeurs kunnen Mijn KNHS blijven gebruiken zoals ze gewend zijn.

Om deze verbetering beschikbaar te maken is een release nodig van Mijn KNHS. Die staat gepland op dinsdag 29 augustus 2017 en daarom zijn Mijn KNHS en de app tussen 06:00 en 08:00 uur even helemaal uit de lucht. Vanaf maandagmiddag 28 augustus beginnen wij al met de voorbereidingen. Daarom is het inschrijven, wijzigen en afmelden voor internationale wedstrijden in de genoemde disciplines tijdelijk beperkt mogelijk. We raden af om van maandag 28 t/m woensdag 30 augustus je afmelding voor een internationale wedstrijd online door te geven. Kan jouw wijziging of afmelding niet wachten? Neem dan contact op met de Afdeling Topsport via topsport@knhs.nl of 0577-408 370. 

Wanneer is de wijziging klaar?
De beperkingen kunnen merkbaar zijn t/m woensdag 30 augustus. Deelnemers in de breedtesport, subtop en internationale menners en voltigeurs kunnen Mijn KNHS blijven gebruiken zoals ze gewend zijn. Krijg je geen melding? Dan is het inschrijven voor die internationale wedstrijd gewoon mogelijk. Het inschrijven voor internationale wedstrijden in de genoemde disciplines werkt vanaf dat moment hetzelfde als het inschrijven voor breedtesport- en subtopwedstrijden. 

Vergeet niet om de Mijn KNHS app te updaten om gebruik te maken van de nieuwe functionaliteiten!

Bekijk hier alvast onze instructievideo's.

Download de Mijn KNHS app
Download de iPhone app via App Store
Download Android app via Google Play

Categorie: MijnKNHS, app

Ander Nieuws

  • Data Indoorkampioenschappen 2023 bekend!
    Data Indoorkampioenschappen 2023 bekend!
  • KNHS Indoorkampioenschappen 2022
    KNHS Indoorkampioenschappen 2022
  • Vraag je startpas aan via de Mijn KNHS app
    Vraag je startpas aan via de Mijn KNHS app