­ Mondiale belangstelling voor CSI Eindhoven - KNHS

Mondiale belangstelling voor CSI Eindhoven

Geplaatst op 08 mei 2017 in Springen

Ze komen vanuit Spanje tot Libanon, van Jordanië tot Amerika. CSI Eindhoven is hot onder de springruiters. Tijdens het Hemelvaartsweekend van 25 tot en met 28 mei barst het internationaal springconcours aan de Karpendonkse plas los en krijgen de buitenlandse deelnemers stevige concurrentie van de Nederlandse topruiters.

CSI Eindhoven is een ‘feel good’ concours met veel en enthousiast publiek dat geniet van bloedstollend spannende paardensport, maar ook van de sfeer, het prachtige park, de shops en de shows.

Hemelvaartsdonderdag is traditioneel Ladies Day, waarbij de dames hun mooiste hoeden dragen en vol spanning afwachten wie de hoedenverkiezing wint. Op het hoofdterrein is er een demonstratie dameszadelrijden, waarbij dames en piepjonge meiden met twee benen aan één kant van het zadel laten zien wat je te paard kan doen.

Centraal staan natuurlijk de springrubrieken met Nederlandse toppers als Leopold van Asten, Willem Greve, Gert-Jan Bruggink, en Wout-Jan van der Schans. Frank Schuttert hoopt voor het tweede jaar op rij de VDL Groep Grote Prijs op zondagmiddag te winnen. Sensationeel en een echte publiekstrekker is ook altijd de Lacom Derby op zaterdagmiddag. Uniek aan CSI Eindhoven is dat het publiek het parcours van deze twee hoofdnummers mag verkennen.

Voor de kinderen zijn er volop activiteiten, waaronder schminken, ponyrijden en toegang tot de draaimolen en speeltuin. De entrée is elke dag gratis.

Foto: Digishots, bron: persbericht CSI Eindhoven

Ander Nieuws

  • Harrie Smolders tweede in vijfsterren Grand Prix Hermes Parijs
    Harrie Smolders tweede in vijfsterren Grand Prix Hermes Parijs
  • Liveblog KNHS Indoorkampioenschappen 2023 - Week 3, dag 3
    Liveblog KNHS Indoorkampioenschappen 2023 - Week 3, dag 3
  • Lars Kersten: ’Met zesde plaats kan ik prima leven’
    Lars Kersten: ’Met zesde plaats kan ik prima leven’