­ Nieuw paard voor junioren voltigeteam - KNHS

Nieuw paard voor junioren voltigeteam

Geplaatst op 07 februari 2017 in Voltige en KNHS

Het Nationaal Junioren Voltigeteam heeft de beschikking gekregen over een nieuw paard. Look@me van Hellen Engbersen zal ingezet gaan worden voor de jeugdige voltigeurs tijdens de internationale voltigewedstrijden en een deel van de Nationale wedstrijden.

De negenjarige merrie Look@me heeft het afgelopen jaar wedstrijdervaring opgedaan met voltigeurs van ’T Prinsepaard en enkele solisten, en zal ook dit jaar met deze voltigeurs blijven starten. Hellen Engbersen heeft als longeur samen met een juniorenteam en haar dochter Nicky Bosman ook al aan diverse internationale wedstrijden deelgenomen.

Inmiddels heeft het team enkele trainingen op Look@me gehad en wordt er toegewerkt naar de eerste wedstrijd van dit seizoen begin april in Lisse. Het Juniorenteam heeft een aantal nieuwe teamleden gekregen en zal dit jaar gebruiken als opbouw naar de Europese kampioenschappen in 2018. De afgelopen jaren heeft het team gestart op Warnix, beschikbaar gesteld door Kors van der Torren. De zeer gewaardeerde Warnix zal ook dit jaar beschikbaar blijven voor het team, maar heeft vanwege een druk programma bij de eigen vereniging de reservestatus gekregen.

Ander Nieuws

  • Reglementswijzigingen per 1 maart 2023
    Reglementswijzigingen per 1 maart 2023
  • Column Gerard Arkema: “Hippiade nieuwe stijl zorgt voor goede afdronk”
    Column Gerard Arkema: “Hippiade nieuwe stijl zorgt voor goede afdronk”
  • Formats Wereldkampioenschap Herning
    Formats Wereldkampioenschap Herning