NK Jachtpaarden op 22 april 2017 bij Paleis Soestdijk

Geplaatst op 03 februari 2017 in Eventing

Op zaterdag 22 april 2017 is het weer tijd voor het NK Jachtpaarden, zoals gebruikelijk in het bos achter paleis Soestdijk. Met dit unieke evenement wordt het (slip)jacht seizoen traditioneel afgesloten.

Leden van Jachtvereniging Soestdijk, de Koninklijke Nederlandsche Jacht Vereeniging, de Midland Hunt en de Veluwe Hunt strijden in de Masters-klasse om de felbegeerde titel ‘Nederlands Kampioen Jachtpaarden’. Daarnaast is er ook nog een Members-klasse. waar de nationaal kampioen uit voortkomt.

Dagstartpas voor ruiters
Ruiters die meerijden met dit kampioenschappen hebben een dagstartpas nodig, die vanaf nu aangevraagd van worden via het formulier op deze pagina

Toegang
Het NK Jachtpaarden begint al vroeg en duurt tot begin van de avond. Kijk voor het programma en het bestellen van (digitale) toegangskaarten op de website www.nkjachtpaarden.nl of volg het evenement op www.facebook.com/nkjachtpaarden.

Op de foto: Huntsman Gert Lourens (rechts) met first whip Rick Saurens, whipper-in Monique van den Hoeven en de Meute der KNJV.

Bron: NK Jachtpaarden

Categorie: NK Jachtpaarden

Ander Nieuws

  • Deelnemers internationale wedstrijden 14 t/m 20 oktober 2019
    Deelnemers internationale wedstrijden 14 t/m 20 oktober 2019
  • Save the date: KNHS Trainersseminar 2020
    Save the date: KNHS Trainersseminar 2020
  • Merel Blom nieuwe Nederlands kampioene Eventing
    Merel Blom nieuwe Nederlands kampioene Eventing