­ NPA kennisbijeenkomst voor hippische opleiders en aanbieders - KNHS

NPA kennisbijeenkomst voor hippische opleiders en aanbieders

Geplaatst op 29 september 2017

De Nederlandse Paarden Academie (NPA) organiseert op donderdag 12 oktober speciaal voor opleiders en aanbieders van hippische studies (publiek en privaat) een kennisbijeenkomst in het auditorium van de Aeres MBO in Barneveld.

De kennisbijeenkomst wordt gehouden om opleiders en aanbieders van hippische studies te inspireren en om inzicht te geven in de laatste stand van zaken rond de NPA. Het NPA- portaal is gelanceerd en groeit nog steeds.

De kwaliteitscommissie heeft criteria vastgesteld waarop de opleidingen beoordeeld worden die het NPA-label aanvragen. Het kwaliteitslabel wil duidelijkheid geven in welke opleidingen voldoen aan de wensen van het werkveld. Op 12 oktober reiken wij de eerste labels uit!

Tijdens de bijeenkomst krijg je niet alleen informatie, wij verzorgen ook de eerste masterclass onder leiding van Guy Blom. Hij gaat in op fysiotherapie bij dieren. De NPA-masterclasses gaan over allerlei aspecten rond de zorg voor het sportpaard. Blom opent deze reeks met een boeiende presentatie.

Programma donderdag 12 oktober

15:30 - Ontvangst in het Auditorium van Aeres MBO Barneveld

16:00 - Start bijeenkomst - NPA de stand van zaken

16:45 - Uitreiking van het eerste NPA-label

17:00 - NPA Masterclass ‘Fysiotherapie met dieren’ door Guy Blom*

18:00 - Afsluiting met een drankje

Aanmelden
Aanmelden voor deze kennisbijeenkomst kan door een e-mail te sturen naar: info@nederlandsepaardenacademie.nl . Vermeld in deze e-mail je naam, of je met meerdere personen komt (graag naam en functie) en of je wilt deelnemen aan de masterclass ‘Fysiotherapie met dieren’.

* Let op voor deelname aan de masterclass vragen wij een kleine bijdrage in de kosten van €15, - p.p.

Wij hopen u op deze dag te zien!

Locatie en tijd
15.30 – 18.00 uur
Auditorium, Aeres MBO Barneveld
Barnseweg 3, 3771 RN Barneveld.

Over de NPA
De Nederlandse Paarden Academie is geen school. De NPA biedt zelf geen opleidingen aan maar geeft op www.nederlandsepaardenacademie.nl een overzicht van alle opleidingen, trainingen en cursussen in de paarden sector. Het aanbod varieert van een vierjarige mbo opleiding paardenhouderij tot een workshop trailerladen van een dagdeel. Dit maakt het makkelijker om een opleiding te vinden die bij je past. Je kunt snel zien welke opties er zijn, verschillende opleidingen met elkaar vergelijken en een weloverwogen keuze maken. Het NPA kwaliteitslabel helpt je met kiezen: het geeft aan dat een opleiding voldoet aan de eisen van de sector.

Behalve opleidingen zoeken en vergelijken kunnen er ook reviews achterlaten over een opleiding, training of cursus die je al gevolgd hebt. Hiermee worden anderen geholpen bij het maken van een keuze.

Voor meer informatie over de NPA kijk op: www.nederlandsepaardenacademie.nl

De NPA is een initiatief van Aeres, KNHS, KWPN en FNRS.

 

Categorie: Nederlandse Paarden Academie, NPA

Ander Nieuws

  • Neurologische vorm van rhinopneumonie in omgeving Arnhem
    Neurologische vorm van rhinopneumonie in omgeving Arnhem
  • SRP: Influenza bij paarden in Nederland
    SRP: Influenza bij paarden in Nederland
  • Wat te doen bij een griepepidemie bij paarden?
    Wat te doen bij een griepepidemie bij paarden?