­ Onderscheidingen in Kring Helmond - KNHS

Onderscheidingen in Kring Helmond

Geplaatst op 20 april 2017

In de Kring Helmond heeft Frans Elbersen een zilveren speld ontvangen voor de vele werkzaamheden, als voorzitter van de Kring Helmond en het behartigen van de belangen van de kring bij de regio. Rieki van de Wiel kreeg als blijk van waardering de bronzen KNHS-onderscheiding na een bestuursperiode van 9 jaar.

Zilveren speld voor Frans Elbersen
Frans Elbersen heeft na ruim 12 jaar bestuurslid te zijn geweest, de bronzen KNHS onderscheiding ontvangen tijdens de jaarvergadering van KNHS Kring Helmond op 22 maart 2017. Tijdens de vergadering werd Frans benoemd tot erelid van de kring. Hij werd in 2005 in het kringbestuur gekozen, in 2010 werd hij voorzitter. In 2014 moest Frans volgens de statuten aftreden na drie aaneengesloten periodes van 3 jaar, wel bleef Frans namens de kring regiobestuurslid. Na 7 jaar bestuurslid te zijn geweest bij de regio heeft hij aangegeven te willen stoppen met zijn bestuursfunctie. Daarom was het voor hem de laatste algemene vergadering waarop hij aanwezig was als regiovertegenwoordiger. Voor de vele werkzaamheden, als voorzitter van de Kring Helmond en het behartigen van de belangen van de kring bij de regio, werd aan hem de Zilveren Kringonderscheiding uitgereikt.

Bronzen spel voor Rieki van de Wiel
Rieki van de Wiel werd in 2008 als kringbestuurslid gekozen. Nu na 9 jaar zit haar bestuursperiode erop. Als blijk van waardering voor haar bestuurlijke en organisatorische inzet gedurende deze jaren in KNHS Kring Helmond, is de bronzen KNHS onderscheiding aan haar uitgereikt. Haar inzet tijdens de indoorwedstrijden en haar inbreng in het bestuur worden heel erg gewaardeerd. Ze is secretaris van vereniging pony’s en paarden van St. Jan in Lierop, dus blijft ze betrokken bij de paardensport.

Ander Nieuws

  • WK Herning: Individueel brons voor Dinja van Liere
    WK Herning: Individueel brons voor Dinja van Liere
  • WK Herning: Thamar Zweistra stelt niet teleur
    WK Herning: Thamar Zweistra stelt niet teleur
  • WK Herning: Finaledag voor voltige *UPDATE*
    WK Herning: Finaledag voor voltige *UPDATE*