­ Onori en KNHS starten samenwerking Young Leaders Program - KNHS

Onori en KNHS starten samenwerking Young Leaders Program

Geplaatst op 06 april 2017

Kledingspecialist Onori is de nieuwe supplier voor het Young Leaders Program van de KNHS. Dit programma bestaat uit vier niveaus waarin jongeren worden uitgedaagd om hun kwaliteiten rondom leiderschap te ontwikkelen. De deelnemers zijn binnenkort te herkennen aan bodywarmers in de kleuren van de Nederlandse vlag, ontworpen en geproduceerd door Onori.

“Het ondersteunen van jong talent vinden wij belangrijk en vormt de basis voor de samenwerking met de KNHS. Wij zijn specialist in het ontwerpen, produceren en begeleiden van custom made kledingtrajecten en zijn verheugd dat we hiermee een bijdrage kunnen leveren aan het Young Leaders Program”. De KNHS levert een prominente bijdrage aan de ontwikkeling van de Nederlandse jeugd door het stimuleren van vaardigheden die bijdragen aan succesvolle deelname in de huidige maatschappij. In het Young Leaders Program ontmoeten sport en maatschappij elkaar en worden deelnemers zowel in hun fysieke als maatschappelijke vaardigheden uitgedaagd.  

Over Onori

Onori is een kledingspecialist van Nederlandse bodem met roots in de hippische wereld en ruim honderd jaar textielkennis. Innovatie van technische stoffen en ontwikkelingen in de ergonomische pasvorm van de kleding staan hoog in het vaandel. Onori levert standaard kleding uit voorraad en borduren deze met de gewenste logo’s en teksten. Daarnaast is Onori specialist in het ontwerpen, produceren en begeleiden van custom made kleding trajecten voor haar (hippische) relaties. Meer informatie: 

www.onori.nl/home/equestre

Over het Young Leaders Program

De samenleving verandert snel. De wereld van vandaag biedt veel kansen, maar brengt ook veel verwachtingen met zich mee. Er wordt verwacht dat jonge mensen regie kunnen voeren over hun eigen leven, flexibel kunnen schakelen, oplossingsgericht kunnen denken en uitstekend kunnen communiceren. De paardensport is buitengewoon geschikt om deze vaardigheden te ontwikkelen. De KNHS levert een prominente bijdrage aan de ontwikkeling van de jeugd op het gebied van sociale, mentale en maatschappelijke vaardigheden met het Young Leaders Program. Het Young Leaders Program is toegankelijk voor alle KNHS-leden tussen de 8 en 21 jaar. Het programma wordt inmiddels aangeboden door verschillende FNRS-ruitersportcentra door geheel Nederland. Meer informatie: www.youngleaders.nl

Ander Nieuws

  • Verslag dressuurforum 14 september 2021
    Verslag dressuurforum 14 september 2021
  • Wereldbekerseizoen 2021/2022 bijna van start
    Wereldbekerseizoen 2021/2022 bijna van start
  • Deelnemers internationale wedstrijden 20 t/m 26 september 2021
    Deelnemers internationale wedstrijden 20 t/m 26 september 2021