­ Paarden gezocht voor demonstratie trailerladen met Annemarie Silvius - Van der Toorn op Paard&Leven - KNHS

Paarden gezocht voor demonstratie trailerladen met Annemarie Silvius - Van der Toorn op Paard&Leven

Geplaatst op 22 mei 2017

Annemarie Silvius - Van der Toorn geeft op Paard&Leven demonstratie trailerladen dat op 17 juni op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo plaatsvindt. Voor deze demonstratie zijn we nog opzoek naar één paard. Heb jij een paard dat moeilijk op de trailer gaat. Meld je dan aan.

In de demonstratie Trailerladen gaat Annemarie aan de slag met een paard wat moeilijk laadt. Ze laat zien hoe je een paard zonder geweld uiteindelijk wel gewoon in de trailer krijgt. Voor deze demonstratie zoeken we een paard dat moeilijk de trailer op loopt. Heb jij zo’n paard en ben je in de gelegenheid om 17 juni naar Paard&Leven te komen? Meld je dan aan voor 9 juni via eventmanagement@knhs.nl. Het is wel noodzakelijk dat je zelf met je paard naar Ermelo kunt komen.

Wij zullen in overleg met Annemarie de deelnemers uitkiezen. De deelnemer krijgt vervolgens ook een dagcursus aangeboden op het bedrijf van Annemarie, zodat de eigenaar ook na Paard&Leven zelf met het paard aan de uitdaging gaat werken.

Kijk voor meer informatie over Paard&Leven op www.knhs.nl/paardenleven. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over dit evenement? Volg dan het evenement Paard&Leven op Facebook. 

Wil je meedoen?
Er zijn nog een paar plekken vrij bij de volgende clinics met je eigen paard: Mennen dressuur, oefendressuur en de endurance conditietest. Daarnaast kun je deelnemen aan een voltige clinic op een ervaren voltige paard. Je kunt de houding en zit verbeteren op de flex chair of dressuursimulator (zonder paard).
Wil je de dag afsluiten met een heerlijke rit over de Ermelose heide? Doe dan mee aan de Enjoy the Ride of Enjoy the Drive rit.

Ander Nieuws

  • Groots paardenman Jaap Werners overleden
    Groots paardenman Jaap Werners overleden
  • Ruitersportcentrum Ermelo aan de slag met Bixie&Friends Ruiterpaspoort
    Ruitersportcentrum Ermelo aan de slag met Bixie&Friends Ruiterpaspoort
  • Verslag enduranceforum  27 januari 2020
    Verslag enduranceforum 27 januari 2020