­ Paard&Leven op 17 juni: doe-dag met je paard - KNHS

Paard&Leven op 17 juni: doe-dag met je paard

Geplaatst op 16 juni 2017

Zaterdag 17 juni is het zo ver, de vijfde editie van Paard&Leven. Tijdens deze leuke doe-dag met paarden op het KNHS-centrum in Ermelo kunnen deelnemers meedoen aan verschillende workshops met en zonder eigen paard. Natuurlijk zijn bezoekers ook van harte welkom om te komen kijken. Alle lessen zijn openbaar, publiek kan shoppen in het gezellige strodorp en toegang en parkeren is gratis.

Om 12:00 uur geeft Annemarie van der Toorn op het hoofdterrein een demonstratie trailer laden en is er aansluitend een demonstratie door VCN, de Verenigde Carrousel Clubs in Nederland. Ook alle andere clinics en workshops zijn vrij toegankelijk voor publiek, een kleine greep uit het aanbod: schrik- en obstakeltraining, kennismaking TREC, working equitation, flexchair, conditietest endurance, crossles, marathon mennen, Enjoy the Ride of Drive, reiningles met Rieky Young en zelfs dog agility,

Bekijk het volledige programma.

In het promodorp zijn verschillende standhouders met ruitersportartikelen en hapjes voor zowel mens als paard. Het programma van Paard&Leven op het Nationaal Hippisch Centrum aan De Beek 125 in Ermelo begint om 9.00 uur en is rond 18.00 uur afgelopen. Kijk voor uitgebreide informatie op www.knhs.nl/paardenleven.

Ander Nieuws

  • NK Dressuur: Marlies van Baalen wint eerste seniorentitel
    NK Dressuur: Marlies van Baalen wint eerste seniorentitel
  • NK Dressuur: Marten Luiten op herhaling bij de U25
    NK Dressuur: Marten Luiten op herhaling bij de U25
  • NK Dressuur: goud voor Robin Heiden bij de Young Riders
    NK Dressuur: goud voor Robin Heiden bij de Young Riders