­ Paard&Leven op 17 juni: doe-dag met je paard - KNHS

Paard&Leven op 17 juni: doe-dag met je paard

Geplaatst op 16 juni 2017

Zaterdag 17 juni is het zo ver, de vijfde editie van Paard&Leven. Tijdens deze leuke doe-dag met paarden op het KNHS-centrum in Ermelo kunnen deelnemers meedoen aan verschillende workshops met en zonder eigen paard. Natuurlijk zijn bezoekers ook van harte welkom om te komen kijken. Alle lessen zijn openbaar, publiek kan shoppen in het gezellige strodorp en toegang en parkeren is gratis.

Om 12:00 uur geeft Annemarie van der Toorn op het hoofdterrein een demonstratie trailer laden en is er aansluitend een demonstratie door VCN, de Verenigde Carrousel Clubs in Nederland. Ook alle andere clinics en workshops zijn vrij toegankelijk voor publiek, een kleine greep uit het aanbod: schrik- en obstakeltraining, kennismaking TREC, working equitation, flexchair, conditietest endurance, crossles, marathon mennen, Enjoy the Ride of Drive, reiningles met Rieky Young en zelfs dog agility,

Bekijk het volledige programma.

In het promodorp zijn verschillende standhouders met ruitersportartikelen en hapjes voor zowel mens als paard. Het programma van Paard&Leven op het Nationaal Hippisch Centrum aan De Beek 125 in Ermelo begint om 9.00 uur en is rond 18.00 uur afgelopen. Kijk voor uitgebreide informatie op www.knhs.nl/paardenleven.

Ander Nieuws

  • Iris Boelhouwer volgt Maarten van der Heijden op als directeur Topsport bij de KNHS
    Iris Boelhouwer volgt Maarten van der Heijden op als directeur Topsport bij de KNHS
  • Naast oefenspringen nu ook oefendressuur op het NHC
    Naast oefenspringen nu ook oefendressuur op het NHC
  • Opleiding Instructeur Basissport dit najaar weer van start
    Opleiding Instructeur Basissport dit najaar weer van start