­ Presentatie KNHS Talententeam 2017 op Indoor Brabant - KNHS

Presentatie KNHS Talententeam 2017 op Indoor Brabant

Geplaatst op 14 februari 2017

Het KNHS Talententeam is het neusje van de zalm van het KNHS Talentenplan en bestaat uit de meest veelbelovende talenten uit de Olympische disciplines en de Paralympische discipline dressuur. Ruiters en amazones van 18 t/m 25 jaar die de potentie hebben om door te groeien naar het Olympisch kader maken kans om in het KNHS Talententeam te worden opgenomen. Het KNHS Talententeam 2017 wordt op zaterdag 11 maart tijdens Indoor Brabant voorgesteld aan het publiek.

De talententeamleden worden jaarlijks uitgekozen door de bondscoaches dressuur, springen en eventing in samenspraak met de voor topsport verantwoordelijke personen van de KNHS. De KNHS Talententeamleden hebben een aparte status binnen het KNHS Talentenplan en krijgen persoonlijk budget voor training en opleiding. Bovendien organiseert de KNHS tweemaal per jaar inhoudelijke bijeenkomsten waarin dieper wordt ingegaan op topsportgerelateerde zaken.

KNHS Talentenplan
Het KNHS Talentenplan is het talentherkenning- en ontwikkelingsprogramma van de KNHS. Jonge, talentvolle paardensporters in de disciplines dressuur, springen, eventing en para-dressuur worden ondersteund in hun ontwikkeling tot topsporter. Je leest hier wat het KNHS Talentenplan is en hoe je ervoor in aanmerking kunt komen.

Foto: www.arnd.nl 

Ander Nieuws

  • Reglementswijzigingen dressuur en springen per 1 april 2023
    Reglementswijzigingen dressuur en springen per 1 april 2023
  • KNHS Springabonnement positief ontvangen
    KNHS Springabonnement positief ontvangen
  • Prachtige finale van de BR® Springcompetitie 2023!
    Prachtige finale van de BR® Springcompetitie 2023!