­ Ride & Run: inschrijven tot 15 oktober - KNHS

Ride & Run: inschrijven tot 15 oktober

Geplaatst op 13 oktober 2017 in Buitenrijden

Op 28 oktober is er weer een Ride & Run georganiseerd door KNHS en Bit. De locatie van deze editie is Hippisch Centrum Deurne. Wil je nog meedoen? Wees er dan snel bij, want de inschrijving sluit op 15 oktober. Elke editie hebben we een bijzondere ‘bekende’ deelnemer. Nu ook! De succesvolle springruiter Piet Raijmakers jr verschijnt samen met zijn vrouw Michelle aan de start. Piet gaat niet eens te paard.

Toen Piet werd benaderd door de organisatie van Ride & Run of hij wilde meedoen wist hij meteen waar het om ging. “Ik heb Ride & Run een keer gezien in Arnhem, waar ik op dat moment meedeed aan een internationale springwedstrijd. Hele stukken door het bos waren afgezet voor Ride & Run en het viel me op dat er best veel mensen op af kwamen”, vertelt Piet. Het leek hem toen al leuk. “Mijn vrouw is heel sportief – ze doet aan fitnessen en hardlopen – dus toen zei ik voor de grap al tegen haar ‘dat lijkt me wel wat voor ons’.” Hij was dan ook direct enthousiast toen hij werd gevraagd om mee te doen aan Ride & Run op 28 oktober in Deurne. “Normaal gesproken sporten mijn vrouw en ik eigenlijk niet samen. Zij is meer van het fitnessen en hardlopen, en ik doe naast het paardrijden aan mountainbiken en voetballen. Ride & Run is voor ons allebei leuk en hieraan kunnen we mooi samen meedoen!”

Lees meer

Preview van de route in Deurne
Over iets meer dan twee weken is het al zo ver: een nieuwe editie van Ride & Run op een nieuwe locatie! Op dit moment werken we hard aan het in kaart brengen van de routes. Tijdens het verkennen maakten we ook foto’s om alvast een idee te geven van hoe de routes in Deurne eruit zullen gaan zien.

Lees meer 

Wat is Ride&Run?
Tijdens Ride & Run komen recreatie en sport op ludieke wijze samen. Meedoen en het werken aan je fitheid is het belangrijkste. Ben jij net zo sportief als je paard? De tijden worden bijgehouden en komen na afloop online, maar er is geen prijsuitreiking. De invulling is simpel: een team bestaande uit een ruiter te paard en één of twee hardlopers/mountainbikers leggen gezamenlijk een vooraf uitgezette, onverharde route af van 5, 10 of 20 kilometer (5 en 10k rennen, 20k fietsen). Hoe gezellig is het om samen met je vriend(in), stalgenoot of een van je ouders mee te doen?!

Meer informatie
Houd www.rideandrun.nl in de gaten, want daar publiceren we meer informatie over de routes, faciliteiten en inschrijvingen. Of meld je aan voor ons Facebookevent, zo blijf je automatisch op de hoogte. #RideAndRun2017 

 

 

Ander Nieuws

  • PaardenPodium Optimaal genieten in de natuur *Video*
    PaardenPodium Optimaal genieten in de natuur *Video*
  • Adopteer je route in de gemeente Heeze-Leende
    Adopteer je route in de gemeente Heeze-Leende
  • Mentaal sterker zorgt voor meer plezier met je paard *Video*
    Mentaal sterker zorgt voor meer plezier met je paard *Video*