­ Rondjes instructie en inspiratie dit voorjaar - KNHS

Rondjes instructie en inspiratie dit voorjaar

Geplaatst op 02 februari 2018

Dit seizoen staan er nog een drietal rondjes op de de agenda in verschillende thema’s. Heb je zin in een leuke, interessante avond of wil je je kennis bijspijkeren? Pak dan je agenda erbij en schrijf je in. Iedereen is welkom tijdens de Rondjes. Tevens kunnen instructeurs en officials licentiepunten verdienen.

Rondje instructie ‘Door het oog van de jury’

Datum: 23 februari  2018
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Locatie: KNHS-centrum, Amaliahal
Kosten: € 15 per persoon
Licentiepunten voor dressuurjuryleden: 35 punten

Drie juryleden beoordelen live proeven en bespreken de beoordeling met het publiek. Je hebt de unieke kans om de beoordeling van dicht bij mee te maken en te zien en te horen hoe een jury tot het oordeel komt. Het is voor ruiters en begeleiders een uitgelezen kans om meer inzicht te krijgen. Je proeven worden zonder meer beter, als je goed weet waar naar gekeken wordt. Alle vragen die je hebt kun je stellen! Wij hebben voor ieder wat wils, op elk niveau wordt een proef gereden.

Schrijf je in voor dit Rondje instructie via MijnKNHS


Rondje inspiratie ‘Meer plezier met je paard’

Datum: 1 maart 2018
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Locatie: KNHS-centrum, Amaliahal
Kosten: € 15 per persoon

Nieuw dit seizoen is het Rondje Inspiratie met Jesse Drent en Eva Roemaat. Plezier met je paard beleven, wie kunnen dat beter demonstreren dan Jesse en Eva van Nalanta? Zij geven demonstraties vrijheidsdressuur door het hele land waarin zij hun paarden in vrijheid allerlei oefeningen laten doen. Daarnaast geven ze ook les in het beginnen met vrijheidsdressuur. Dit Rondje geeft je een inkijk in de wereld van de vrijheidsdressuur. Laat je inspireren om een iets heel anders met je paard te doen en te werken aan een band tussen jou en paard.

Schrijf je in voor dit Rondje instructie via MijnKNHS

 

Rondje instructie 'Zadelmak maken'

Datum: 20 april 2018
Tijd: 19.30 - 22.00 uur
Locatie: KNHS-centrum, Amaliahal
Kosten: € 15 per persoon

We sluiten het seizoen af met een Rondje Instructie ‘Zadelmak maken en corrigeren van probleempaarden' met Gert van den Hof. Gert gaat aan het werk met onbeleerde paarden en/of paarden met gedragsproblemen. Door de jaren heeft Gert met zijn eigen methode honderden paarden zadelmak gemaakt. Door de ervaring en kennis die hij hierbij opdeed, is Gert inmiddels een expert in het heropvoeden van paarden met gedragsproblemen. Binnen zeer korte tijd onderscheidt hij karaktertypes bij verschillende paarden en zal uitgebreid vertellen hoe hier mee om te gaan. 

Heb jij een onbeleerd paard of een probleempaard? Dan kun je jouw paard aanmelden door een mail met een korte beschrijving van je paard te sturen naar opleidingen@knhs.nl

Schrijf je in voor dit Rondje Instructie via Mijn KNHS

 

 

 

 

 

 

 

Categorie: rondje instructie, Rondje Educatie, licentiepunten, bijscholing, evemenent

Ander Nieuws

  • KNHS College Tour ‘Resultaatgericht communiceren voor hippische professionals’
    KNHS College Tour ‘Resultaatgericht communiceren voor hippische professionals’
  • 18 september KNHS Instructeurscongres 2022
    18 september KNHS Instructeurscongres 2022
  • Instructeurs opgelet: 31 december einde HI licentieperiode
    Instructeurs opgelet: 31 december einde HI licentieperiode