­ Springcompetitie verplaatst naar Bunschoten - KNHS

Springcompetitie verplaatst naar Bunschoten

Geplaatst op 09 september 2017 in Springen en KNHS

Morgen stond op Horse Event onder andere de springcompetitie op het programma. Door de hevige regenval is het terrein van Horse Event deels slecht te bereiken voor trailers. De situatie is verbeterd, maar het terrein is nog steeds erg nat. Dat heeft als gevolg dat de landelijke voorronde van de Springcompetitie van zondag verplaatst is naar Stal Groenendaal in Bunschoten.

Het parkeerterrein van Horse Event is door alle regen van de laatste dagen niet toegankelijk voor trailers. Daarom is ervoor gekozen om de landelijke voorronde van de springcompetitie 2017/2018 plaats te laten vinden op Stal Groenendaal in Bunschoten. Iedereen is daar van harte welkom om zijn springtalent te laten zien en zich te kunnen plaatsen voor de finale van de Springcompetitie. De startlijst zoals deze gemaakt is, blijft gehandhaafd. Aanvangstijd en tijdschema blijven ongewijzigd.

Het programma van Horse Event gaat zondag grotendeels door. Niet alle shows kunnen doorgang vinden, maar de stands zijn geopend en waar mogelijk worden de demonstraties en shows verplaatst naar droge gedeelten. Mocht u reeds kaarten gekocht hebben voor de zondag van Horse Event, dan kunt u voor of naar de Springcompetitie uiteraard gewoon het terrein op.

Kijk hier voor meer informatie en startlijsten van de Springcompetitie

Kijk voor meer informatie over Horse Event

De enorme wateroverlast en verplaatsing van verschillende evenementen brengt veel werk mee. Dat doen we graag en we houden iedereen via alle digitale kanalen die we beschikbaar hebben zo goed mogelijk op de hoogte. Voor vragen over de SPRINGCOMPETITIE die echt NIET kunnen wachten. Kun je contact opnemen met 0611627708.

 

Ander Nieuws

  • Verslag Springforum 7 november 2022
    Verslag Springforum 7 november 2022
  • Verslag Springforum 12 september 2022
    Verslag Springforum 12 september 2022
  • Arie Hoogendoorn onderscheiden met gouden KNHS-speld
    Arie Hoogendoorn onderscheiden met gouden KNHS-speld