­ Startlijsten KNHS Talentendag 2017 *UPDATE* - KNHS

Startlijsten KNHS Talentendag 2017 *UPDATE*

Geplaatst op 29 augustus 2017 in Dressuur & Para , Springen , Eventing

Op woensdag 30 augustus is het weer tijd voor de KNHS Talentendag, het moment waarop we talentvolle combinaties scouten. Toegang en parkeren is gratis, dus kom gezellig langs en leer van onze bondscoaches, oud-Olympische kaderleden en leden van het KNHS Trainersplatform!

De KNHS Talentendag is bedoeld om talentvolle combinaties bij dressuur, springen en eventing te scouten die de potentie hebben om door te groeien naar één van de jeugdkaders. Zij worden die dag getraind en beoordeeld door trainers uit het KNHS Trainersplatform.

Leer van de toppers in de sport

Ook als je zelf niet meerijdt, is het toch erg leuk om te komen kijken en te leren van de tips van onze toppers. We zijn er erg trots op dat zowel de KNHS-bondscoaches als vele (oud)topsporters zoals Maikel van der Vleuten, Anky van Grunsven, Tineke Bartels, Adelinde Cornelissen, Frank Hosmar, Alice Naber-Lozeman en Merel Blom wederom hun medewerking verlenen aan de KNHS Talentendag. Zij zijn er om de ruiters en amazones te coachen en te scouten voor de Nationale Beloftetrainingen. Combinaties die voor de Nationale Beloftentrainingen geselecteerd zijn, maken vanaf 1 oktober van het betreffende jaar voor een jaar deel uit van het KNHS Talentenplan. Er staat dus best wat op het spel en we wensen iedereen veel succes!

Wie doen er mee aan de KNHS Talentendag?

Op de Talentendag doen stuk voor stuk gemotiveerde en getalenteerde combinaties mee en dat is altijd leuk om naar te kijken. Op de startlijst staan ook drie medaillewinnaars die tijdens het afgelopen EK Dressuur voor Children teamgoud wonnen, namelijk Sanne Buijs (zij won ook individueel goud), Lara van Nek en Chiel van Bedaf. Wil je weten wie er nog meer meedoen aan de KNHS Talentendag? Kijk dan even op de startlijsten in MijnKNHS:

Toegang en parkeren

De toegang tot de KNHS Talentendag is gratis, net als parkeren. Kom dus gezellig langs op het KNHS-centrum in Ermelo! 

Categorie: KNHS Talentendag

Ander Nieuws

  • Dinja van Liere wint Grand Prix in Aken met recordscore
    Dinja van Liere wint Grand Prix in Aken met recordscore
  • Springruiters TeamNL vijfde in Landenwedstrijd Aken
    Springruiters TeamNL vijfde in Landenwedstrijd Aken
  • CHIO Aken: Nederland 7e startplaats in Landenwedstrijd
    CHIO Aken: Nederland 7e startplaats in Landenwedstrijd