­ Subtopdeelnemers KNHS Indoorkampioenschappen 2017 bekend - KNHS

Subtopdeelnemers KNHS Indoorkampioenschappen 2017 bekend

Geplaatst op 26 januari 2017 in Dressuur & Para

Op 25 en 26 februari beginnen de KNHS Indoorkampioenschappen van 2017. In dit eerste weekend is het de beurt aan de dressuurruiters in de klasse ZZ-Zwaar, Lichte Tour, Grand Prix, Junioren, Young Riders en U25. De voorselecties voor de Subtop kampioenschappen (ZZ-Zwaar en Lichte Tour) zijn inmiddels afgerond. Voor de andere kampioenschappen dit weekend geldt een vrije inschrijving.

Lichte Tour
Voor de KNHS Subtop kampioenschappen hebben de combinaties zich via drie selectiewedstrijden kunnen kwalificeren. In de Lichte Tour staan bekende namen zoals Stephanie Beek-Peters, Emmelie Scholtens, Diederik van Silfhout, Lynne Maas en Vai Bruntink op de deelnemerslijst. Deze laatste drie ruiters hebben zich zelfs met twee paarden weten te plaatsen en zullen dus moeten kiezen welke troef ze in gaan zetten. Dat geldt ook voor amazone Thamar Zwiestra.

ZZ-Zwaar
Ook in de klasse ZZ-Zwaar prijken klinkende namen op de deelnemerslijst, waaronder Adelinde Cornelissen met  Fleau de Baian (volle broer van haar Olympische topper Parzival) en Sanne Voets met Demantur. Sanne reed vorig jaar in Rio naar een gouden medaille op de Paralympische Spelen. De lijst stopt hier echter niet, want andere bekende kanshebbers zijn onder meer Mara de Vries, Febe van Zwambagt, Jennifer Sekreve en Lotje Schoots.

Bezoek de Indoorkampioenschappen

Toegang tot de KNHS Indoorkampioenschappen en parkeren is gratis. De startlijsten worden binnenkort gepubliceerd, voor de Subtop kun je al wel vast de afvaardigingslijst bekijken. Het programma van het kampioenschap staat hier. Houd www.knhsindoorkampioenschappen.nl in de gaten voor al het nieuws!

Archieffoto: Diederik van Silfhout met Expression, door Arnd Bronkhorst

Categorie: KNHS Indoorkampioenschappen 2017

Ander Nieuws

  • WK Herning: Zilver voor Frank Hosmar in kür op muziek
    WK Herning: Zilver voor Frank Hosmar in kür op muziek
  • WK Herning: Zilver in Kür geeft Lotte Krijnsen fenomenale afsluiting WK-debuut
    WK Herning: Zilver in Kür geeft Lotte Krijnsen fenomenale afsluiting WK-debuut
  • WK Herning: Sanne Voets soeverein naar goud in kür op muziek
    WK Herning: Sanne Voets soeverein naar goud in kür op muziek