­ Ticketverkoop Horse Event breekt nu al records - KNHS

Ticketverkoop Horse Event breekt nu al records

Geplaatst op 12 juli 2017

De kaartenverkoop van de zestiende editie van Horse Event is 1 juni van start gegaan en nu al is de organisatie overdonderd door het succes. De populariteit van Horse Event neemt extreme vormen aan waardoor de organisatie genoodzaakt is om het aantal kaarten dit jaar voor het eerst te limiteren.

Zaterdag is veruit de meest populaire dag: driekwart van de beschikbare kaarten voor die dag is al verkocht. Zondag volgt met de helft en vrijdag, voor de meeste bezoekers een werkdag, blijft achter met 20%. Horse Event-directeur Gijs Bartels heeft meerdere verklaringen voor de stijgende populariteit van het grootste educatieve paardenevenement van Nederland: “We zijn drie jaar geleden met het evenement van Deurne naar Ermelo verhuisd en Ermelo ligt in Nederland een stuk centraler. Het aantal bezoekers groeide daardoor met 40%. Daarnaast trekt een aantal bekende vloggers een enorme schare fans aan, die sneller dan ooit met Horse Event in aanraking komt.”

YouTube Piste
Horse Event introduceert dit jaar dan ook een YouTube Piste waar bekende vloggers demonstraties geven. De openingstijden van Horse Event worden verruimd zodat bezoekers meer verspreid over de dagen aan zullen komen en vertrekken. Op vrijdag en zondag komt er een uur bij en op zaterdag blijft Horse Event open tot 20.00 uur.

Hoogtepunten
Draaide de eerste editie van Horse Event nog om clinics over dressuur, springen en natural horsemanship, tegenwoordig is er voor iedere paardenliefhebber wat wils op Horse Event. Horse Event is een mix van winkelen, show en voorlichting: deskundigen verzorgen leerzame clinics waarbij alle verschillende disciplines aan bod komen. Voor de meeste bezoekers zijn paarden een lifestyle waarbij het welzijn van het dier voorop staat. Speciaal voor hippische professionals is er een programma op maat tijdens de Horse Event Ondernemersdag, op de eerste dag van Horse Event. Horse Event is op 8, 9 en 10 september op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Actrice, stuntvrouw en amazone Clémence Faivre verzorgt de dagelijkse afsluitende show. Meer informatie: www.horse-event.nl.

KNHS-ledenvoordeel
Als KNHS-lid profiteer je van 40% korting op een entreeticket voor Horse Event. Wees er snel bij want dit wil je niet missen!

Ander Nieuws

  • Promotie tot Level 4 (5*) jurylid voor Ineke Jansen
    Promotie tot Level 4 (5*) jurylid voor Ineke Jansen
  • Kom je werken bij de KNHS?
    Kom je werken bij de KNHS?
  • Kaartverkoop The Dutch Masters start vandaag
    Kaartverkoop The Dutch Masters start vandaag