Veel animo voor Open Manegedagen

Geplaatst op 18 september 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 september vond de 2e editie van de Open Manegedagen plaats. Bij ruim 130 FNRS-ruitersportcentra en KNHS-verenigingen in heel Nederland werden leuke activiteiten georganiseerd en konden bezoekers kennismaken met paarden en paardrijden.

Haike Blaauw, directeur van de FNRS, kijkt terug op een geslaagde editie: “Nog niet eerder deden zoveel bedrijven mee aan de Open Manegedagen. Van de deelnemende maneges hebben we al vele positieve geluiden gehoord. De open dagen zijn goed bezocht. Op iedere locatie werd op geheel eigen en creatieve wijze invulling gegeven aan het programma.”

Ook KNHS-directeur Rens Plandsoen is tevreden met het verloop: “Dit is een prachtig resultaat van de samenwerking tussen de KNHS en FNRS. Het is ons gezamenlijk doel dat steeds meer mensen worden geënthousiasmeerd om paard te leren rijden. Gezien de animo en het enthousiasme van alle deelnemers blijken de Open Manegedagen een succesvol initiatief.”  Ook in 2018 worden de Open Manegedagen in september gehouden. Deze exacte data worden binnenkort gepubliceerd.Fotoactie
Tijdens de Open Manegedagen konden bezoekers op de foto met een speciale fotolijst. Door deze foto te uploaden in de App of te plaatsen op de tijdlijn van de Facebookpagina van de Open Manegedagen maken de inzenders kans op leuke prijzen, waaronder een jaar lang gratis paardrijden. De winnaars worden later bekend gemaakt.Nationale Sportweek
De Open Manegedagen werden gehouden in het laatste weekend van de Nationale Sportweek. Deze Nationale Sportweek is  een initiatief van NOC*NSF om sporten en bewegen te promoten. In samenwerking met NOC*NSF en Albert Heijn kan nog t/m 24 september gespaard worden voor o.a. gratis paardrijlessen bij 57 FNRS-maneges: www.knhs.nl/ahsportactie.  

Meer informatie: www.manegedagen.nl

Categorie: Open Manegedagen 2017, FNRS

Ander Nieuws

  • Nahla Njoya wint een jaar lang gratis paardrijden bij HC Muiderberg
    Nahla Njoya wint een jaar lang gratis paardrijden bij HC Muiderberg
  • Nieuwe samenwerkingsovereenkomst KNHS/FNRS/VCN
    Nieuwe samenwerkingsovereenkomst KNHS/FNRS/VCN
  • Open manegedagen: bezoek op 15 t/m 23 september een manege bij jou in de buurt!
    Open manegedagen: bezoek op 15 t/m 23 september een manege bij jou in de buurt!