­ VHL Stables wint ondernemerstitel - KNHS

VHL Stables wint ondernemerstitel

Geplaatst op 11 september 2017

Tijdens Horse Event op het KNHS-centrum in Ermelo werd op vrijdag 8 september de Hippische Ondernemer van het Jaar bekend gemaakt. Winnaar werd VHL Stables uit Asten. Zij werden door de vakjury gekozen uit drie genomineerde paardenbedrijven. Juryvoorzitter Jos van Campen gaf aan dat de jury onder de indruk was hoe snel dit jonge bedrijf zich gemanifesteerd heeft, waarbij ze in een korte periode ondernemersgeest hebben getoond. De publieksprijs werd gewonnen door Hippisch Centrum Velsen.

De prijsuitreiking vond plaats in het bijzijn van meer dan 500 paardensport professionals die deelnamen aan het congres van Hippische Ondernemers. De winnaar was een van de drie, door de jury geselecteerde, bedrijven in deze eindronde. Hippisch Centrum Velsen zorgt, volgens het juryverslag, voor essentiële aanwas van sportbeoefenaars, terwijl de wedstrijdstal van de Familie van der Vleuten al vele jaren een vlaggenschip van de Nederlandse hippische sector is. 

VHL Stables kreeg de voorkeur van de jury, een geldbedrag van €2.500,- van sponsor Knegt Quality Tractors en ABAB Accountants en Adviseurs stelde een bedrag van €2.000,- aan advies beschikbaar.

Het jury verslag omschrijft Joris van Helmond en Erika Lickhammer van VHL Stables als een gepassioneerde ondernemerspaar dat op professionele wijze is ingesprongen op de ontwikkeling die de springsport de laatste jaren doormaakt. Met, de uit zweden afkomstige, Erika als uithangbord op het internationaal niveau, wordt er door VHL Stables met succes handel gedreven en paarden en ruiters opgeleid voor de topsport. Door het vasthouden aan kwaliteit en het benutten van ieders sterke punten, bedienen Joris en Erika de behoefte van de internationale springsport. Daarmee sluit VHL naadloos aan op de tendens in de springsport. Dit jonge bedrijf heeft zich in korte tijd op professionele wijze gemanifesteerd, door ondernemersgeest te tonen en waar te maken .

Middels een stemronde van het aanwezige publiek wist Hippisch Centrum Velsen de publieksprijs in de wacht te slepen. Hiervoor ontvingen zij een hooistomer t.w.v. €2.600,- van de firma Equitrend.

Bron: persbericht

Categorie: FNRS

Ander Nieuws

  • Open Manegedagen 'Welkom op de manege van 18 t/m 27 september 2020'
    Open Manegedagen 'Welkom op de manege van 18 t/m 27 september 2020'
  • Column Theo Fledderus: ‘Denken vanuit de ruiter'
    Column Theo Fledderus: ‘Denken vanuit de ruiter'
  • Verlengde samenwerking FNRS en KNHS van start
    Verlengde samenwerking FNRS en KNHS van start