­ Vul enquête H&C TV in en win VIP-tickets Indoor Brabant! - KNHS

Vul enquête H&C TV in en win VIP-tickets Indoor Brabant!

Geplaatst op 15 februari 2017

Horse & Country TV is mediapartner van de KNHS en is de enige Nederlandse televisiezender voor liefhebbers van paarden en het landleven. H&C TV is de afgelopen jaren goed bekend geraakt bij de grote groep paardenliefhebbers en is in heel Nederland 24/7 te ontvangen. Om de kijkers nog beter te kunnen bedienen wil H&C weten wat jij als kijker vindt van de zender! Onder alle personen die de enquête invullen worden 3 x 2-VIP tickets voor Indoor Brabant verloot, van 9 t/m 12 maart 2017 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch.

H&C TV biedt het beste van de Nederlandse én internationale paardensport. Er zijn workshops van beroemde horsemanship trainers en masterclasses van de bekendste ruiters. Het eigen programma Passe Partout brengt een blik achter de schermen bij alle grote Nederlandse evenementen zoals Jumping Amsterdam, CHIO Rotterdam, Indoor Brabant en Horse Event. Ook vind je er speelfilms over paarden en programma’s over reizen en avonturen met paarden, over honden en over het boerenleven. Voor de jongsten zijn er dagelijks afleveringen van de Penny TV Show en Wendy. Naast de samenvattingen van de grote paardensportevenementen, bijvoorbeeld van alle FEI Wereldbeker dressuur- en springwedstrijden, worden veel wedstrijden ook live uitgezonden, zoals bijvoorbeeld de Grand Prix van Genève.

H&C TV wil het televisieaanbod altijd verbeteren en is daarom zeer geïnteresseerd in jouw mening over Horse & Country TV en jouw behoefte naar het soort programma’s dat wordt uitgezonden.Het invullen van de enquête neemt niet meer dan +/- 3 minuten van je tijd in beslag. Je kunt deze enquête invullen tot maandag 27 februari. Op woensdag 1 maart worden de winnaars bekend gemaakt via de opgegeven e-mailadressen. Alvast bedankt voor je medewerking!

Doe de enquete van H&C TV

Voordeel voor KNHS-leden! 
Horse&Country Tv is een prijswinnende televisiezender over paardensport en buitenleven. Elke maand komt er dertig uur aan nieuwe programmering bij, dus er valt genoeg te zien! Ontvang je de zender niet thuis of wil je ook op je tablet of smartphone kunnen kijken? Dat kan met deze app! Een abonnement is normaal 3,99 euro per maand, maar speciaal voor KNHS-leden 2,99 euro per maand.

Kijk op horseandcountrytv.nl/knhs voor meer informatie over deze actie. 

Bron: H&C TV

Categorie: H&C TV

Ander Nieuws

  • Corona-update: lichte versoepelingen, onderlinge manege- en verenigingsactiviteiten voor alle leeftijden toegestaan vanaf 28 april
    Corona-update: lichte versoepelingen, onderlinge manege- en verenigingsactiviteiten voor alle leeftijden toegestaan vanaf 28 april
  • Kijk CHI Genève live op H&C TV
    Kijk CHI Genève live op H&C TV
  • Horse & Country TV in november 'zender van de maand' bij Ziggo
    Horse & Country TV in november 'zender van de maand' bij Ziggo