­ Welke Enjoy the Ride ritten zijn er in mei 2017? - KNHS

Welke Enjoy the Ride ritten zijn er in mei 2017?

Geplaatst op 08 mei 2017 in Buitenrijden

Er komen weer mooie Enjoy the ritten aan! Rij deze maand mee met de strandrit in Wassenaar op 13 mei, de goede doelen-rit voor Paarden in Nood Spanje in Austerlitz op 21 mei of op 27 mei met de rit in Barneveld, waarbij je door de 25 meter brede voorde van de Barneveldse Beek gaat.

Wat zijn Enjoy the Ride ritten?

Enjoy the Ride-ritten zijn buitenritten die door KNHS-verenigingen en FNRS ruitersportcentra worden georganiseerd. De route wordt voor je uitgezet, meestal met linten, zodat je niks anders hoeft te doen dan de mooiste routes volgen en van de mooiste natuurgebieden in Nederland te genieten. Na afloop staat er een hapje en drankje voor je klaar. De perfecte ingrediënten voor een dagje weg met je paard, ook is het bij sommige ritten mogelijk om mee te rijden op een manege/huurpaard.

Blijf op de hoogte

Op www.knhs.nl/enjoytheride staat een agenda met de geplande ritten en linkjes naar meer informatie en inschrijven. Hou je van buitenrijden, volg Enjoy the Ride dan ook op Facebook (KNHS - Enjoy the Ride) of Twitter (@ETR_KNHS) voor het laatste nieuws over buitenrijden, ook bij jou in de buurt!

Categorie: Enjoy The Ride, buitenrit, buitenrijden

Ander Nieuws

  • Bereden Politie Nederland geeft richtlijnen voor buitenrijden
    Bereden Politie Nederland geeft richtlijnen voor buitenrijden
  • PaardenPodium Optimaal genieten in de natuur *Video*
    PaardenPodium Optimaal genieten in de natuur *Video*
  • Adopteer je route in de gemeente Heeze-Leende
    Adopteer je route in de gemeente Heeze-Leende