­ Update: Winnaars #HippiadeHeld bekend! - KNHS

Update: Winnaars #HippiadeHeld bekend!

Geplaatst op 14 september 2017

De winnaars van de #HippiadeHeld-actie zijn bekend!

En dit zijn de winnaars!

De #Hippiadehelden zijn bekend en wat voor helden! Iedereen bedankt voor het meedoen, ontzettend leuk om te zien wie jullie allemaal op een voetstuk hebben geplaatst!

 Ellen Treep, jij wint een sweatshirt uit de wintercollectie van PK International Sportswear. Wil je je keus én de maat aan ons doorgeven via pb?
✔ Romee Vervoorn, jij zit voorlopig goed met 100 kilo Pavo Paardenvoer! Geef je in een PB door welk voer je wilt?
Sorrel Jansen Jij wilde graag het sweatshirt van PK, maar die was al gewonnen door Ellen Treep. Daarom krijg jij de handige thermometer vanHarry's Horse.
Gaby Spoeltman De Pavo-prijs was al vergeven, maar Jeffrey weet met het door jou gewonnen KNHS-dekje vast ook raad! De sokken en de armbandjes mogen jullie onderling verdelen :-
Mellanie Meijer, jij wint voor je coach Marian Staal die vette LuzacLamzac!
Corry van der Linden Dankzij jou wint je kleindochter Maudi de KNHS sokken en armbandjes!
Anouk van Arkel, we kunnen je niet taggen maar jij en je Hippiadeheld winnen de KNHS sokken en de armbandjes. Die kunnen jullie vast delen!
Sophie Wintjes, het KNHS-dekje is al vergeven maar in plaats daarvan win jij gewoon wel even mooi een waardebon van €50. te besteden bijDivoza Horseworld - Passie voor Paarden!
Ashley Rol Helaas geen sweatshirt van PK, maar wel een ontzettend gaaf veelzijdigheidsdekje van Schaap en Citroen Juweliers voor jouw paard Gucci... Een betere match is er toch niet?
Nina Bos, jij wint de Hartog Paardenvoeders speelbal voor Bonjour (en geef hem een extra knuffel van ons 💕)
Charity Frinsel, jij wilde graag de Hartog speelbal maar die was al vergeven aan Nina, en daarom krijg jij die superhandige Harry's Horsethermometer!
Hannah Loef, Stephanie Bezemer en Bianca de Warle: jullie winnen de Audevard-bodywarmer en emmer. Geven jullie in een PB de gewenste maat door?

Hoe werkt de actie?

Wie is jouw #HippiadeHeld? Je vader die altijd je proeven voorleest, je oma die trouw al je wedstrijden komt kijken of je paard die altijd zijn best voor je doet? Deel een foto van jouw held met #HippiadeHeld en maak ook nog eens kans op leuke prijzen van KNHS-sponsors!

 1. Maak een grappige, vrolijke of juist serieuze foto van jouw Hippiadeheld. Dit mag iedereen zijn, bijvoorbeeld je vaste groom, je trouwe voorlezer of de hond van de buren die je paard dagelijks laat schrikken tijdens je training waardoor hij nergens meer van opkijkt tijdens de Hippiade.
 2. Plaats je foto op social media met #HippiadeHeld en vertel waarom dit jouw Hippiadeheld is. Wil je één van die gave prijzen winnen? Zet dan de # van de betreffende KNHS-sponsor erbij
 3. Geef jouw Hippiadeheld een dikke knuffel, een snoepje of een lekker ijsje en rijd de sterren van de hemel tijdens de Hippade!

Wat kun je winnen?

#Audevard: Bodywarmer* en emmer (3x)
#HarrysHorse: Paardenthermometer (2x)
#Hartog: Paardenspeelbal (1x)
#KNHS: Zadeldek*, sokken* en setje armbandjes (3x)
#Luzac: Fatboy Lamzac (1x)
#PKInternational: Sweatshirt* wintercollectie (1x)
#schaapcitroen: Zadeldek* veelzijdig (1x)

* Maten op basis van beschikbaarheid.

Kijk voor de actievoorwaarden en meer informatie op www.hippiade.nl/held 

Foto: Digishots

Categorie: Hippiade 2017, sponsors, HippiadeHeld

Ander Nieuws

 • Witte van Moort wordt hoofdsponsor Hippiade 2022
  Witte van Moort wordt hoofdsponsor Hippiade 2022
 • Liveblog Hippiade zaterdag - Terugblik
  Liveblog Hippiade zaterdag - Terugblik
 • Voorlopige startlijsten Hippiade Mennen, Dressuur en Springen zijn bekend
  Voorlopige startlijsten Hippiade Mennen, Dressuur en Springen zijn bekend