­ Horse Event zaterdag afgelast, Zitcompetitie verplaatst naar Zwolle - KNHS

Horse Event zaterdag afgelast, Zitcompetitie verplaatst naar Zwolle

Geplaatst op 09 september 2017

Vanavond en vannacht heeft langdurige zware regenval ervoor gezorgd dat het toch al natte terrein van Horse Event volledig onbegaanbaar is geworden. De organisatie heeft dagenlang met man en macht gewerkt aan optimalisatie van het terrein. Ondanks alle inspanningen is het niet gelukt een veilige situatie te creëren voor deelnemers en publiek. Pistes, looppaden en parkeerterreinen stonden vannacht volledig blank.

Met pijn in het hart heeft de organisatie moeten besluiten het evenement voor zaterdag af te gelasten. Via www.horse-event.nl en social media wordt zaterdag rond 14.00 uur bekend gemaakt of Horse Event op zondag wel doorgang kan vinden. Ticketgelden voor bezoekers van zaterdag worden gerestitueerd door Ticketpoint.

Het KNHS Official Congres dat zaterdag tijdens Horse Event plaats zou vinden is eveneens afgelast! Alle deelnemers ontvangen hier een mail over. De (halve) finale van de Harry's Horse Zitcompetitie gaat vandaag -ondanks eerdere berichten- WEL door bij Manege Zwolle. Deelnemers worden op dit moment persoonlijk geïnformeerd.

Bron: Horse Event/KNHS

Ander Nieuws

  • Update Rhino uitbraak op concours Valencia
    Update Rhino uitbraak op concours Valencia
  • Beleef The Dutch Masters live
    Beleef The Dutch Masters live
  • Nicole den Dulk en Sanne Voets besten bij K&U wedstrijd De Meern
    Nicole den Dulk en Sanne Voets besten bij K&U wedstrijd De Meern