­ Adrianne van Waardenberg-Nooren aangesteld als Manager Wedstrijdsport KNHS - KNHS

Adrianne van Waardenberg-Nooren aangesteld als Manager Wedstrijdsport KNHS

Geplaatst op 01 oktober 2018

Vanaf 1 oktober is Adrianne van Waardenberg-Nooren de nieuwe manager Wedstrijdsport bij de KNHS. Adrianne is een ervaren rot in het vak. Ooit gestart bij de NHS was ze eind jaren negentig directeur van het toen al prestigieuze Jumping Amsterdam.

De afgelopen jaren is Adrianne actief geweest als teammanager van de KNHS voor de disciplines Para-dressuur en -mennen, Mennen, Endurance, Reining en Voltige. Haar laatste wapenfeit is haar bijdrage aan de grote medaille oogst van de Para dressuur ruiters tijdens de World Equestrian Games in Tryon.

Theo Fledderus, algemeen directeur van de KNHS, is blij met de aanstelling van Adrianne: “De manager wedstrijdsport heeft een spilfunctie binnen de KNHS. Om daar goed invulling aan te kunnen geven heb je veel kennis en ervaring nodig. Ik ben er van overtuigd dat Adrianne, met haar enorme ervaring en verbindende kwaliteiten, hier een fantastische invulling aan gaat geven.”

Adrianne van Waardenberg-Nooren komt uit een echte paardensport familie. Al jong reed zij bij de pony’s mee aan diverse kampioenschappen bij de toenmalige NKB. “Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging. Ik heb een fantastische tijd gehad als teammanager en nu is het tijd voor een volgende stap. Ik hoop met mijn kennis en ervaring een mooie bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de wedstrijdsport in Nederland.”

Categorie: directie, organisatie

Ander Nieuws

  • Bondsatleten­­­commissie: Voor en door topsporters
    Bondsatleten­­­commissie: Voor en door topsporters
  • Paard&Organisatie: 5 vragen aan Merel Sweep
    Paard&Organisatie: 5 vragen aan Merel Sweep
  • Hippiade 2019; Teamlid in het zonnetje
    Hippiade 2019; Teamlid in het zonnetje