­ Bixie in Ermelo verplaatst naar 7 mei *UPDATE* - KNHS

Bixie in Ermelo verplaatst naar 7 mei *UPDATE*

Geplaatst op 01 mei 2018

De Bixiedag in Ermelo die oorspronkelijk op woensdag 2 mei zou zijn is verplaatst naar maandag 7 mei!

Het programma blijft identiek. Mochten deelnemers maandag helaas niet mee kunnen doen, dan kun je je tot a.s. vrijdag 4 mei 12.00 uur kosteloos afmelden via eventmanagement@knhs.nl.
Kinderen die zich niet hebben aangemeld voor de Bixiedag op 2 mei, maar nu wel mee kunnen doen op 7 mei, kunnen zich alsnog aanmelden via 
www.inschrijfsysteem.nl (op de vrijgekomen plekken). 

Het observatiemoment voor het WK Jonge Dressuurpaarden 2018 dat op maandag 7 mei plaats zou vinden op het Nationaal Hippisch Centrum verplaatst vanwege de Bixiedag naar de locatie van de Nunspeetse Ruiterclub. De selectie op 8 mei vindt gewoon in Ermelo plaatst. Meer info: www.knhs.nl/wkjongedressuurpaarden

Ook zijn er extra startplekken vrijgemaakt voor de Bixiedag tijdens Endurance Alive op vrijdag 11 mei in Ermelo! Opgeven voor de onderdelen springen, dressuur, spelletjes en zelfs Bixie-endurance kan via www.concours.nl. 

Toelichting verplaatsing Bixiedag 
Het KNHS-terrein is gewoon té nat door de zeer extreme regenval van afgelopen nacht om de Bixiedag op 2 mei door te laten gaan. Het evenement naar binnen verhuizen was helaas geen oplossing, de indoorhallen maakten al onderdeel uit van het programma (ponyspelen en voltige) en zijn qua oppervlakte maar een klein gedeelte van het terrein. Daarnaast zit het probleem ook met name in het parkeren. Het parkeerterrein is drijfnat en het is daardoor onverantwoord om hier met auto's en trailers te parkeren. We vinden het vreselijk voor alle kinderen en pony's die zich zo verheugd hebben op hun deelname aan de Bixiedag en daarom is er met man en macht gewerkt om het programma alsnog te laten plaatsvinden op maandag 7 mei. We zijn ons ervan bewust dat niet alle kinderen dan nog vakantie hebben, maar een eerder alternatief is niet mogelijk, omdat donderdag 3 t/m zondag 6 mei een grote internationale voltigewedstrijd wordt gehouden op het centrum.

Ander Nieuws

  • In Memoriam: Henk Richardson
    In Memoriam: Henk Richardson
  • Harrie Smolders tweede in vijfsterren Grand Prix Hermes Parijs
    Harrie Smolders tweede in vijfsterren Grand Prix Hermes Parijs
  • Eerste springweekend KNHS Indoorkampioenschappen 2023 powered by Witte van Moort groot succes!
    Eerste springweekend KNHS Indoorkampioenschappen 2023 powered by Witte van Moort groot succes!