­ Brochure afdelingsdressuur 2018 online - KNHS

Brochure afdelingsdressuur 2018 online

Geplaatst op 25 mei 2018 in Dressuur & Para

Afdelingsdressuur, ook wel het rijden met een vier of zestal, is een leuke vorm van teamsport binnen de verenigingscultuur. Afdelingsdressuur bevordert de teamgeest en zorgt voor een positieve uitstraling van de vereniging. Daarnaast is het rijden in een vier- of zestal een leuke afwisseling voor jou en je paard.

Voor afdelingsdressuur zijn speciale dressuurproeven ontwikkeld. Deze proeven staan ook in het KNHS Dressuur- en menproevenboekje en de KNHS Dressuur- en menproeven app voor iOS en Android. In de app zijn ook video's van de proeven en Tips van de Pro opgenomen. Met deze app kun je kijken hoe de proef gereden moet worden, zelf proeven inspreken en reglementen bekijken.

Daarnaast hebben we een brochure ontwikkeld waarin de oefeningen en de commando’s worden uitgelegd. Tevens vind je hierin de regels voor het deelnemen aan wedstrijden terug. De reglementaire bepalingen over afdelingsdressuur vind je in het Wedstrijdreglement Dressuur.

Categorie: afdelingsdressuur, teamdressuur, viertal, zestal

Ander Nieuws

  • Thamar Zweistra derde in WB-wedstrijd Madrid
    Thamar Zweistra derde in WB-wedstrijd Madrid
  • Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF
    Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF
  • Haerkens, De Jong, De Reu, Cevaal en Nobel bovenaan bij KNHS Para Dressuur Trophy Bathmen
    Haerkens, De Jong, De Reu, Cevaal en Nobel bovenaan bij KNHS Para Dressuur Trophy Bathmen