­ Bronzen speld voor Mieke Wijnands- van Dinteren - KNHS

Bronzen speld voor Mieke Wijnands- van Dinteren

Geplaatst op 11 juni 2018

Op 19 mei 2018 nam Mieke Wijnands – Van Dinteren officeel afscheid als voorzitter en bestuurslid van Paard- en Ponyvereniging de Musketiers in Afferden (gem. Druten in Gelderland). Ter gelegenheid van het veertigjarig bestaan van de vereniging werd deze dag een barbecue georganiseerd en Mieke ontving tijdens deze feestelijke gelegenheid een bronzen KNHS-speld.

In het dankwoord werd de waardering uitgesproken voor de inzet van Mieke Wijnands, die ruim dertig jaar betrokken was bij de vereniging. “ Petje af voor jou tomeloze inzet voor de Musketiers al die jaren! Zo knap, hoe je zoveel enthousiasme en liefde voor je club, hebt weten te bewaren. Daarom verdien jij deze bronzen speld. Lieve Mieke we zullen je gaan missen als bestuurslid, als mens, als drijvende kracht. Dank voor al de jaren die je de Musketiers hebt gegeven, wat je ons hebt gebracht.”

Op 26 april werd Mieke Wijnands in Druten al benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, onder andere vanwege haar inzet voor de Musketiers en het welzijn van ouderen in de gemeente Deest.

Bron: PPV De Musketiers

Categorie: Bronzen speld, onderscheiding

Ander Nieuws

  • Bronzen Insigne voor Jos Ruiter-Dijkhuizen
    Bronzen Insigne voor Jos Ruiter-Dijkhuizen
  • Zilveren KNHS-speld voor Albert Beens
    Zilveren KNHS-speld voor Albert Beens
  • Zilveren speld voor Janet Limpers, Hans Evers en Harm Rexwinkel
    Zilveren speld voor Janet Limpers, Hans Evers en Harm Rexwinkel