­ CAI Beekbergen decor voor NK Vierspannen - KNHS

CAI Beekbergen decor voor NK Vierspannen

Geplaatst op 03 augustus 2018

Van 9 tot en met 12 augustus staat in Beekbergen de beroemde internationale menwedstrijd op het programma. Naast de internationale wedstrijden vormt het CAI Beekbergen ook het decor voor het Nederlands kampioenschap vierspannen.

Op het prachtige paardensportcentrum Riant zal het de menners aan niets ontbreken. De thuisbasis van Mieke van Tergouw heeft alles in zich om er een top evenement van te maken. Ondanks de warmte tijdens de voorbereidende werkzaamheden, is de organisatie in Beekbergen er weer helemaal klaar voor. Dit jaar zijn er diverse nieuwe hindernissen voor de marathon verrezen en is ook de watercombinatie geheel vernieuwd.

Het Nederlands kampioenschap voor de vierspannen is geïntegreerd in de internationale wedstrijd. Voor Nederland verschijnen toppers als titelverdediger Koos de Ronde, Mark Weusthof en Theo Timmerman aan de start. IJsbrand Chardon slaat het NK dit jaar over om zijn paarden even iets rust te gunnen in de aanloop naar het wereldkampioenschap dat in september in het Amerikaanse Tryon verreden wordt.

Naast de Nederlandse toppers komt er ook veel internationaal geweld aan de start. Zo komt uit Duitsland Christoph Sandman, uit de Verenigde Staten Chester Weber, de Fransman Coudry en van onze zuiderburen zijn er aanmeldingen van onder meer Glenn Geerts en Dries Degrieck,
De volledige deelnemerslijst en het gedetailleerde programma zijn te vinden op www.caibeekbergen.nl.

Naast de vierspannen staat er ook een internationale tweespan wedstrijd op het programma en komen er diverse paramenners in actie. Op zondagmiddag is er ook een geweldig showprogramma met onder meer een unieke demonstratie waarin dressuuramazone Adelinde Cornelissen samenwerkt met Claudio Fumagalli en Mieke van Tergouw.  

Programma menwedstrijden twee- en vierspannen
Donderdag 9 augustus - dressuur tweespannen
Vrijdag 10 augustus - dressuur vierspannen en paramennen
Zaterdag 11 augustus – marathon
Zondag 12 augustus – vaardigheid

Foto van Koos de Ronde door Hippofoto.be

Categorie: NK vierspannen

Ander Nieuws

  • Interview Jos Lansink, nieuwe bondscoach springruiters TeamNL *video*
    Interview Jos Lansink, nieuwe bondscoach springruiters TeamNL *video*
  • Jos Lansink nieuwe bondscoach springruiters TeamNL
    Jos Lansink nieuwe bondscoach springruiters TeamNL
  • Mediaguide TeamNL ruiters Paralympische Spelen Tokio
    Mediaguide TeamNL ruiters Paralympische Spelen Tokio