­ Campagne ‘Lol met je knol’ - KNHS

Campagne ‘Lol met je knol’

Geplaatst op 24 juli 2018

Van 24 juli t/m 31 augustus 2018 staat ‘Lol met je knol’ weer centraal bij de KNHS. De zomervakantieperiode is bij uitstek geschikt voor wat extra Lol met je knol. Hoe leuk is het om te laten zien hoeveel plezier jij met je paard of pony beleeft. Aangezien er in deze periode veel ponykampen worden gehouden, hebben we dit jaar ook een speciale categorie voor groepen.

Tijdens de ‘Lol met je knol’ campagne, staat de interactie met het paard staat centraal, maar de invulling daarvan is door iedereen naar eigen keus in te vullen. Juist deze veelzijdigheid maakt de paardensport een super leuke sport!

Doe mee!
Train je graag op het verfijnen van de dressuuronderdelen, of cross je liever door de bossen? Kun jij staan op de rug van een galopperend paard, of beleef jij meer lol aan het rijden van buitenritten? Zit je liever in een wagen achter het paard, in plaats van er boven op? Poetsen, knuffelen, wandelen, verzorgen; de mogelijkheden waarop je plezier met je paard kunt beleven zijn eindeloos! Jong of oud, jongen of meisje, internationaal of Bixie; de paardensport is leuk voor iedereen en op elk niveau. De boodschap en tegelijkertijd de titel van deze campagne is dan ook ‘Lol met je knol’.

#KNHSlolmetjeknol2018
Wij zijn benieuwd naar de leukste momenten waarop jij ‘lol met je knol’ beleeft. Deel jouw leukste foto via #KNHSlolmetjeknol2018 op Instagram of Facebook. Door het gebruik van deze hashtag op social media kunnen wij al deze leuke momenten verzamelen. Alle verschillende foto’s zullen laten zien hoe veelzijdig onze sport is. Iedereen kan ‘Lol met je knol’ ervaren, op heel veel verschillende manieren. Let je op de veiligheid? Geen blote voeten, cap op…

Een onafhankelijk gekozen jury selecteert de leukste foto’s. Deze worden beoordeeld op originaliteit, creativiteit, veiligheid en uitstraling van ‘lol met je knol’. Er zijn winnaars in twee categorieën.

 • Categorie 1 Individueel: Hoofdprijs 2 kaartjes voor Horse Event én een complete ruiteroutfit van het merk HORKA. Volgprijzen plaats 2 en 3 KNHS T-shirt.
 • Categorie 2 groepen: Hoofdprijs (maximaal) 10 kaartjes voor Horse Event afhankelijk van de grootte van de groep.

De prijswinnaars krijgen op 3 september persoonlijk bericht.

Voorwaarden
Voor de voorwaarden van deze actie klik hier.

Categorie: knhslolmetjeknol2018, lolmetjeknol

Ander Nieuws

 • In Memoriam: Henk Richardson
  In Memoriam: Henk Richardson
 • Harrie Smolders tweede in vijfsterren Grand Prix Hermes Parijs
  Harrie Smolders tweede in vijfsterren Grand Prix Hermes Parijs
 • Hoe beleef jij lol met je knol?
  Hoe beleef jij lol met je knol?