­ Competitiebepalingen 2018 voor KNHS Eventing Cup en Schaap en Citroen Eventing Cup bekend - KNHS

Competitiebepalingen 2018 voor KNHS Eventing Cup en Schaap en Citroen Eventing Cup bekend

Geplaatst op 01 februari 2018 in Eventing

Het eventingseizoen gaat alweer bijna beginnen! De wedstrijdkalender voor 2018 was al even bekend en nu zijn ook de competitiebepalingen voor de KNHS-Eventingcup (klasse L, M en Z) en de KNHS-Schaap en Citroen Eventing Cup (1, 2 en 3*) bekend.

De KNHS-Eventing Cup (L, M en Z)

De KNHS-Eventing Cup heeft als belangrijkste doel de promotie, ontwikkeling en doorstroming van de Nederlandse eventingsport in brede zin en wordt verreden onder auspiciën van de KNHS. Van alle eventingwedstrijden in Nederland tellen automatisch alle rubrieken voor de klassen L, M en Z mee. 
Combinaties worden in de competitie ranking opgenomen indien gestart wordt in de klassen L, M en Z paarden op KNHS-wedstrijden waarbij ruiters die in 2017 of 2018 hebben deelgenomen aan een CIC/CCI 2** of hoger zijn uitgesloten van de competitie. 

Lees alles over de KNHS-Eventing Cup

De KNHS-Schaap en Citroen Eventing Cup (1, 2 en 3*)

De KNHS-Schaap en Citroen Eventing Cup heeft als belangrijkste doel het hoogste niveau van de eventing sport in Nederland te bevorderen en promoten. Daarnaast worden Nederlandse topruiters gestimuleerd om op de Nederlandse internationale wedstrijden te starten.
Rankingpunten verdien je op Nederlandse internationale eventingwedstrijden in de 1-, 2-, en 3-ster rubrieken. De laatste competitiewedstrijd in 2018 is in Boekelo, waar ook de prijsuitreiking van de KNHS-Schaap en Citroen Eventing Cup is. Voor de KNHS-Schaap en Citroen Eventing Cup tellen alle Nederlandse internationale eventing wedstrijden mee.

Lees alles over de KNHS-Schaap en Citroen Eventing Cup

 

Categorie: KNHS Eventing Cup, KNHS-Schaap en Citroen Eventing Cup

Ander Nieuws

  • KNHS Ledendag op het NK-dressuur 2023
    KNHS Ledendag op het NK-dressuur 2023
  • Nations Cup seizoen in volle gang voor ruiters TeamNL
    Nations Cup seizoen in volle gang voor ruiters TeamNL
  • Julius Peters benoemd tot FEI Veterinair Gedelegeerde OS Parijs
    Julius Peters benoemd tot FEI Veterinair Gedelegeerde OS Parijs