­ Daphne van Peperstraten en Sanne Buijs winnen alles bij Outdoor Zeeland - KNHS

Daphne van Peperstraten en Sanne Buijs winnen alles bij Outdoor Zeeland

Geplaatst op 08 april 2018 in Dressuur & Para

Daphne van Peperstraten won met Greenpoint’s Cupido alle drie de juniorenrubrieken bij CDI Outdoor Zeeland. Sanne Buijs mocht met Happy Feet drie keer de ereronde aanvoeren bij de internationale Children rubrieken. KNHS Talententeamleden Maxime van der Vlist en Jeanine Nieuwenhuis domineerden de U25 in Nieuw en Sint Joosland.

Vijf dagen internationale dressuursport bij De Kroo Ruitersport in Nieuw en Sint Joosland met de naam CDI Outdoor Zeeland. Naast veel starts in de Grand Prix en de Lichte Tour waren er overvolle rubrieken bij de ponyruiters, de junioren, de Young Riders, de U25 en zeven combinaties bij de Children.

Sanne Buijs – vorig jaar al Europees Kampioene – won met Happy Feet alle drie de Children-rubrieken. Lara van Nek reed Fariska drie keer naar het zilver en Lynn Corts werd met Femme Fatale drie keer op de derde plaats gezet door de internationale juryleden.

Bij de junioren was Daphne van Peperstraten oppermachtig. Met haar toppaard Greenpoint’s Cupido rekende ze af met de sterke Duitse concurrentie die naar Zeeland was afgereisd. Daphne won zowel de landenproef, de individuele proef als de Kür op Muziek.

Bij de Young Riders was de buitenlandse concurrentie heel sterk en waren er Nederlandse podiumplaatsen voor Diana van de Bovenkamp met Eivita Ronia (2e) in de individuele proef en voor Fabienne Jongen met Botticelli (3e) in de Kür op Muziek.

Maxime van der Vlist won met Baileys de U25 Grand Prix en de Intermediaire II. Jeanine Nieuwenhuis zegevierde met TC Athene in de U25 Kür op Muziek. Beide amazones zijn lid van het KNHS Talententeam.

Klik hier voor alle uitslagen van CDI Outdoor Zeeland

Foto: Sanne Buijs en Happy Feet

Ander Nieuws

  • Tips van de top: De juiste hulpgeving
    Tips van de top: De juiste hulpgeving
  • Dressuurruiters TeamNL tweede in Landenwedstrijd Aken
    Dressuurruiters TeamNL tweede in Landenwedstrijd Aken
  • Dinja van Liere wint Grand Prix in Aken met recordscore
    Dinja van Liere wint Grand Prix in Aken met recordscore