Eerste Regiofinales Harry’s Horse Zitcompetitie 2018

Geplaatst op 04 juni 2018 in Dressuur

Dit weekend zijn de eerste Regiofinales van de Harry’s Horse zitcompetitie verreden. De Regiofinales werden verreden bij Manege Groenewoude in Woudenberg, Manege Beukers in Oudkarspel, Manege Oostmoer in Stad aan ‘t Haringvliet en bij Manege Thielen in Tilburg.

Het werden geslaagde dagen waarbij veel gespannen en blije gezichten te zien waren. De deelnemers, allen ruiters bij een FNRS Ruitersportcentrum, moeten op een voor hun vreemd paard hun kunnen tonen in stap, draf en galop en ook zonder beugels laten zien hoe goed ze kunnen zitten. Best spannend dus. Voor alle deelnemers was er na afloop een medaille en een certificaat.

In Woudenberg was Ponycentrum Koopman met 909,5 punten de ‘Best Zittende Manege’. Zij werden op de hielen gezeten door Manege de Eenhoorn uit Blokker die 906,25 punten kreeg. In Oudkarspel zat RSC VarioHippique uit Velsen het beste in het zadel. HC Hoekse Waard won deze strijd in Tilburg. De ruiters van RSC Arckelhoeve waren het beste in Stad aan ’t Haringvliet.

Kijk hier voor meer informatie over de Harry’s Horse Zitcompetitie
De uitslagen van alle Regiofinales zullen hier ook geplaatst worden. Per categorie gaan de eerste vier geplaatsten door naar de kwartfinale.

Op onze Facebookpagina vind je veel meer foto's van de Regiofinales.

Ander Nieuws

  • Lichte Tour-titel fijne verrassing voor Diederik van Silfhout
    Lichte Tour-titel fijne verrassing voor Diederik van Silfhout
  • Marten Luiten Juniorenkampioen 2019
    Marten Luiten Juniorenkampioen 2019
  • Gerdine Maree en Holiday eerste kampioenen van NK Dressuur
    Gerdine Maree en Holiday eerste kampioenen van NK Dressuur