Eerste Regiofinales Harry’s Horse Zitcompetitie 2018

Geplaatst op 04 juni 2018 in Dressuur

Dit weekend zijn de eerste Regiofinales van de Harry’s Horse zitcompetitie verreden. De Regiofinales werden verreden bij Manege Groenewoude in Woudenberg, Manege Beukers in Oudkarspel, Manege Oostmoer in Stad aan ‘t Haringvliet en bij Manege Thielen in Tilburg.

Het werden geslaagde dagen waarbij veel gespannen en blije gezichten te zien waren. De deelnemers, allen ruiters bij een FNRS Ruitersportcentrum, moeten op een voor hun vreemd paard hun kunnen tonen in stap, draf en galop en ook zonder beugels laten zien hoe goed ze kunnen zitten. Best spannend dus. Voor alle deelnemers was er na afloop een medaille en een certificaat.

In Woudenberg was Ponycentrum Koopman met 909,5 punten de ‘Best Zittende Manege’. Zij werden op de hielen gezeten door Manege de Eenhoorn uit Blokker die 906,25 punten kreeg. In Oudkarspel zat RSC VarioHippique uit Velsen het beste in het zadel. HC Hoekse Waard won deze strijd in Tilburg. De ruiters van RSC Arckelhoeve waren het beste in Stad aan ’t Haringvliet.

Kijk hier voor meer informatie over de Harry’s Horse Zitcompetitie
De uitslagen van alle Regiofinales zullen hier ook geplaatst worden. Per categorie gaan de eerste vier geplaatsten door naar de kwartfinale.

Op onze Facebookpagina vind je veel meer foto's van de Regiofinales.

Ander Nieuws

  • EK Rotterdam 2019: Europees goud voor Frank Hosmar en Sanne Voets *Update*
    EK Rotterdam 2019: Europees goud voor Frank Hosmar en Sanne Voets *Update*
  • EK Rotterdam 2019: Wederom brons voor Nicole den Dulk
    EK Rotterdam 2019: Wederom brons voor Nicole den Dulk
  • EK Rotterdam 2019: Zilver voor Rixt van der Horst in kür para-dressuur
    EK Rotterdam 2019: Zilver voor Rixt van der Horst in kür para-dressuur