­ Enjoy the Ride: bijzondere ritten bij Les Chevaux in Buinen - KNHS

Enjoy the Ride: bijzondere ritten bij Les Chevaux in Buinen

Geplaatst op 26 januari 2018 in Buitenrijden

De Enjoy the Ride rittenkalender is aan! Met heel veel plezier kunnen we vandaag weer drie ritten toevoegen: op 7 april, 2 juni en op 28 oktober, allemaal bij Les Chevaux in Buinen.

7 april: een 'gewone' Enjoy the Ride

Een mooie route door het landschap van Drenthe in een bijzonder Unesco Geopark statusgebied. Heide, gemengd bos, zand en veen wisselen zich af. De route is prima zonder ijzers te rijden. Een lekker broodje met soep na tijd laat je nagenieten van een gave rit door een prachtig gebied. De lengte van de route is 20-25 km.

Inschrijfgeld: € 25,-
Inschrijfgeld KNHS-leden: € 20,-
Inschrijfgeld grooms: € 7,50

Deze rit is niet geschikt voor menners, wel zijn er huurpaarden beschikbaar voor deze rit.

Schrijf je in voor deze rit

2 juni: Enjoy the Ride gecombineerd met Ride, Run & Bike

Kom van de bank, zet je spullen (ketting, zadel en schoenen) in het vet en doe mee met de Ride, Bike & Run! In tweetallen kun je deelnemen aan de diverse disciplines. Je kunt rennen en rijden, rijden en fietsen maar ook fietsen en rennen! Het is allemaal mogelijk. De rit is niet geschikt voor menners. Er zijn huurpaarden voor deze rit beschikbaar.

De afstanden voor het Ride & Run onderdeel zijn 5 en 10 km. Doe je mee aan het onderdeel Ride & Bike, dan is de route 15km lang. Schrijven jullie je in als team voor Bike & Run, dan kan je kiezen welke afstand je wilt doen. Geef bij je inschrijving in het opmerkingen veld aan voor welk onderdeel de inschrijving is.

Als team betaal je € 45,- inschrijfgeld en jullie krijgen allebei een t-shirt mee als aandenken aan deze rit.

Schrijf je in voor deze rit

28 oktober: Enjoy the Ride voor Pink Ribbon

Dit jaar presenteert LC4LIFE (een vriendinnenteam binnen Les Chevaux dat al jarenlang enorm veel sponsorgeld weet op te halen voor Pink Ribbon) een unieke activiteit: een tripalon met puzzelaspect. Rijd met je roze teamleden deze bijzondere rit met optionele vaste hindernissen en los puzzels op. dwars door de landerijen, mooie bospaden en glooiende paden is wat je gaat zien. een bijzonder aandenken en een lunch zijn inbegrepen. Op de thuislocatie verkopen we lootjes voor mooie prijzen en hebben we een heuse veiling met prachtige items. Vergeet je niet te laten sponsoren voor het goede doel!

De lengte van de rit wordt te zijner tijd bekend gemaakt. Er zijn huurpaarden beschikbaar voor deze rit. De rit is niet geschikt voor menners.

Inschrijfgeld: € 30,-
Inschrijfgeld KNHS-leden: € 25,-
Inschrijfgeld grooms: € 10,-

Schrijf je in voor deze rit

Over Enjoy the Ride

Wil jij lekker buitenrijden in een ander gebied, maar dan wel zonder kaart en zonder te verdwalen? Doe dan mee aan een Enjoy the Ride rit. Dat is een volledig verzorgde buitenrit waarbij de route al voor je is uitgezet. Je rijdt de rit op je eigen tempo, halverwege en na afloop staat er bovendien een hapje en drankje voor je klaar. In de kalender staan de alle ritten. Lees meer over het meedoen aan Enjoy The Ride en/of like de Enjoy The Ride Facebookpagina voor het laatste nieuws!

Categorie: Enjoy the Ride, buitenrijden, Pink Ribbon, sponsorrit

Ander Nieuws

  • Bereden Politie Nederland geeft richtlijnen voor buitenrijden
    Bereden Politie Nederland geeft richtlijnen voor buitenrijden
  • PaardenPodium Optimaal genieten in de natuur *Video*
    PaardenPodium Optimaal genieten in de natuur *Video*
  • Adopteer je route in de gemeente Heeze-Leende
    Adopteer je route in de gemeente Heeze-Leende