­ Enjoy the Ride Halloween Rit op 21 oktober 2018 - KNHS

Enjoy the Ride Halloween Rit op 21 oktober 2018

Geplaatst op 08 januari 2018 in Buitenrijden

Vorig jaar was de Halloween Rit van Rijvereniging en Ponyclub de Bronckhorster Ruitervrienden een groot succes. Goed nieuws: in 2018 is er weer één.

Vorig jaar was de Halloween Rit van Rijvereniging en Ponyclub de Bronckhorster Ruitervrienden een groot succes. Goed nieuws: in 2018 is er weer één. Ergens in het bos staan de heksen je op te wachten voor een heuse Halloween fotoshoot! De lange route gaat over een stuk hobbelig heksenpad, waarvan het verhaal gaat dat er vroeger een motorcrossterrein lag. Nu ligt het er verlaten bij en zweven de witte wieven misschien wel rond.... De Bixie-kids hebben spelletjes (als jullie durven tenminste) zoals de uilenballenrace, stinksokkensoepspel en het ollendekoppenspel. Kortom de mooiste buitenrit van het jaar van circa 20 km door de gemeente Bronckhorst en speciaal voor de Bixie Kids een route van 6,5 km die loopbaar en of fietsbaar is voor de grooms. Aan het eind van de rit ga je lekker eten bij de vuurkorven en natuurlijk marshmallows bakken!

Meedoen kost € 17,50 euro voor ruiters of menners die lid zijn van de KNHS, anders is het €22,50. Deelname voor Bixie kinderen is €15 en voor grooms €10. Je krijgt €2,50 euro korting als je verkleed komt in Halloween stijl (geldt ook voor de grooms) en er zijn leuke prijzen te winnen.

Schrijf je in voor deze rit
Bekijk alle Enjoy the Ride ritten

Foto: Facebookpagina De Halloween Rit van het Jaar

Categorie: enjoy the ride

Ander Nieuws

  • PaardenPodium Optimaal genieten in de natuur *Video*
    PaardenPodium Optimaal genieten in de natuur *Video*
  • Adopteer je route in de gemeente Heeze-Leende
    Adopteer je route in de gemeente Heeze-Leende
  • Mentaal sterker zorgt voor meer plezier met je paard *Video*
    Mentaal sterker zorgt voor meer plezier met je paard *Video*