­ EventingPRO Team Challenge 2018 - KNHS

EventingPRO Team Challenge 2018

Geplaatst op 02 juli 2018 in Eventing

EventingPro start per 1 juli een nieuw initiatief, de team challenge voor eventing ruiters op B t/m Z niveau. Ponyruiters zijn ook van harte welkom om deel te nemen. Tot nu toe zijn er 13 deelnemende wedstrijden verspreid door Nederland waar met een team kan worden ingeschreven. Teams kunnen deelnemen aan deze wedstrijden en bij een goede plaatsing krijgen ruiters punten. Uiteindelijk tellen van elk team de 4 best gereden wedstrijden mee. Het team met de beste score wordt uitgeroepen tot EventingPRO Team Champions 2018 en ontvangt daarnaast een mooi prijzenpakket.

EventingPro geeft een aantal argumenten waarom het leuker is om met een team deel te nemen: Teamspirit Sporten in een team is gezelliger, goedkoper en makkelijker. Je spreekt namelijk eerder af, traint gezellig samen, deelt kosten, moedigt aan & staat klaar voor ieder ander in je team. Voor een team met een aantal beginnende ruiters is het team aspect fijn om samen uit te vinden hoe eventing wedstrijden in elkaar steken. Ervaren teams kunnen echt gaan voor het competitiegevoel & de strijd aangaan om Team Champions te worden van 2018. Kortom, deze competitie is er voor iedereen ongeacht niveau en ervaring.

“In a nutshell”
Wat we willen bereiken is om iedere eventingruiter, groom, paardeneigenaar, sponsor, helpende pappa’s en mamma’s, broers en zussen, vrienden en vriendinnen een extra beleving te geven door middel van de team competitie. Met deze uitdaging willen we de saamhorigheid & het teamverband onderling en in de hele eventing community versterken.

Elk jaar zijn er lovende reacties over de KNHS-kampioenschappen voor de klasse L Paarden. Dus waarom zouden we niet het hele seizoen door in teams kunnen rijden?

De uitdaging
Elk team wordt geleid door een teamcaptain en bestaat uit 4 à 5 ruiters/amazones. Ruiters uit de klassen B t/m Z eventing kunnen onderdeel zijn van een team. De challenge is open voor zowel paarden als pony rubrieken. Elk team kan per deelnemende wedstrijd punten scoren. De resultaten van de 4 best gereden wedstrijden tellen mee voor het eindresultaat. Aan het eind van de competitie zijn er prijzen voor o.a. het overall winnende team en het team met de meeste teamspirit!

Interesse? Klik hier voor meer informatie: www.eventingpro.com/team-challenge 

Categorie: EventingPRO Team Challenge 2018

Ander Nieuws

  • Reglementswijzigingen per 1 maart 2023
    Reglementswijzigingen per 1 maart 2023
  • Belangrijkste paardensportevenementen in 2023
    Belangrijkste paardensportevenementen in 2023
  • Kalenders voltige, endurance, eventing en samengesteld mennen 2023
    Kalenders voltige, endurance, eventing en samengesteld mennen 2023