­ Eventingseizoen nadert einde - KNHS

Eventingseizoen nadert einde

Geplaatst op 24 oktober 2018 in Eventing

Met nog enkele Nederlandse wedstrijden te gaan nadert het eventingseizoen zijn einde. Daarmee wordt ook de tweede KNHS Eventing competitie van 2018 afgesloten.

Met nog enkele Nederlandse wedstrijden te gaan nadert het eventingseizoen zijn einde. Daarmee wordt ook de tweede KNHS Eventing competitie van 2018 afgesloten.
In Boekelo werd Tim Lips al gehuldigd als winnaar van de KNHS Schaap en Citroen Eventing Cup. Na de wedstrijden van Barchem, Bathmen en Rekken komende weekenden zijn ook de winnaars van de KNHS Eventing Cup bekend.

Aankomend weekend wordt er in Barchem gestreden om diverse KNHS Eventing titels én om punten voor de KNHS Eventing Cup. Het belooft dan ook een mooie strijd te worden op de prachtige wedstrijd die wordt georganiseerd door Stichting Eventing Barchem. Een week later in Rekken en Bathmen volgen de allerlaatste wedstrijden van het seizoen die tevens meetellen voor de KNHS Eventing Cup.
Vorig jaar was Anouk van Wijk met haar Checkpoint de glorieuze winnares van de competitie. Wie haar opvolgt is nog niet duidelijk, in de top van het klassement zijn de verschillen klein. Er kan komende weekenden dan ook nog veel gebeuren in het klassement.

Kijk hier voor meer informatie en de tussenstand van de KNHS Eventing Cup.

Foto arnd.nl

Ander Nieuws

  • Venderbosch en Snepvangers winnen goud bij NK Eventing jeugd
    Venderbosch en Snepvangers winnen goud bij NK Eventing jeugd
  • Deelnemers internationale wedstrijden 14 t/m 20 september 2020
    Deelnemers internationale wedstrijden 14 t/m 20 september 2020
  • Deelnemers internationale wedstrijden 7 t/m 13 september 2020
    Deelnemers internationale wedstrijden 7 t/m 13 september 2020