­ Extra data beschikbaar voor het afleggen van directe examens opleiding aspirant instructeur - KNHS

Extra data beschikbaar voor het afleggen van directe examens opleiding aspirant instructeur

Geplaatst op 17 juli 2018

Tot en met december 2018 is het nog mogelijk om het diploma aspirant instructeur te behalen door middel van directe examens. Na het behalen van deze examens heb je het diploma aspirant instructeur op zak en kun je doorstromen naar de opleiding instructeur basissport. De voorbereiding doe je zelf en de examens kun je afleggen in Ermelo of Voorthuizen.

Vanwege het grote animo voor de directe examens hebben we drie extra data gepland voor de directe examens lesgeven, rijden van een paard en omgang en verzorging op 25 juli, 2 augustus en 16 augustus. Deze examens worden in Voorthuizen afgenomen.

Je kunt je inschrijven voor de directie examens via www.mijnknhs.nl.

Omdat 25 juli al snel is staan de inschrijvingen wat langer open dan normaal, dit betekent ook dat het tijdschema wat later bekend is. Inschrijven voor 25 juli kan tot 19 juli.

Meer informatie over de directe examens vind je hier.

 

Wil jij ook als instructeur aan de slag?

Lijkt het jou leuk om paard en ruiter te helpen op verschillende fronten, jouw kennis aan hen over te dragen en combinaties te zien groeien? Dan is de KNHS-instructeurs opleiding iets voor jou.

Alle informatie over de KNHS-opleiding tot aspirant-instructeur, instructeur-basissport, instructeur wedstrijdsport en trainer is te vinden in de brochure Instructeursopleidingen. Er is ook een brochure speciaal voor de opleiding tot manege instructeur. Beide brochures vind je op deze pagina

Heb je nog vragen over de directe examens of over het volgen van een instructeursopleiding in het algemeen? Neem dan contact op met de afdeling Opleidingen via e-mail opleidingen@knhs.nl of telefonisch 0577-408330.

 

Categorie: instructeursopleiding, opleiding, examens

Ander Nieuws

  • Schrijf je in voor het nieuwe KNHS-instructeursopleiding seizoen
    Schrijf je in voor het nieuwe KNHS-instructeursopleiding seizoen
  • Het nieuwe Officialopleidingen seizoen 2022/2023 gaat van start
    Het nieuwe Officialopleidingen seizoen 2022/2023 gaat van start
  • Online introductiebijeenkomst Bixie&Friends en KNHS Young Leaders Program
    Online introductiebijeenkomst Bixie&Friends en KNHS Young Leaders Program