­ Extra startplaatsen en stallen Bixiedag - KNHS

Extra startplaatsen en stallen Bixiedag

Geplaatst op 02 maart 2018

De inschrijving voor de Bixiedag 2018 ging op 22 februari open. Nog sneller dan andere jaren waren de eerste rubrieken vol. Er was veel belangstelling voor de nieuwe lessen Western en Working Equitation. Hiervoor hebben we een extra les gepland waar op dit moment nog plaatsen vrij zijn. Ook kan er een groot extra aantal kinderen deelnemen aan het Rosline Bixie Jump spel. Daarnaast zijn er een aantal extra stallen beschikbaar gekomen. Reserveer snel want vol = vol.

Voor wie?

De Bixiedag is voor iedereen van 6 tot en met 13 jaar (menners vanaf 7 jaar) die lid is van de KNHS en niet hoger dan L-niveau rijdt. Als je mee wilt doen aan de Bixie Rubrieken heb je een Bixie startkaart nodig, deze startkaart is gratis. Ook kinderen zonder eigen pony zijn van harte welkom. Ieder jaar zijn er namelijk leuke activiteiten zoals de voltigeles en paardentaarten maken. Wil je niets missen en op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes over de Bixiedag? Hou het Facebook-event in de gaten

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de Bixiedag op 2 mei via www.inschrijfsysteem.nl. Per rubriek mag er door een deelnemer maximaal één maal ingeschreven worden. Een pony mag aan maximaal vier rubrieken deelnemen, de ponyversierwedstrijd en de voltige (= op een ervaren voltigepaard) worden hier niet meegerekend. Ook de stallen kunnen via www.inschrijfsysteem.nl gereserveerd worden.

Beschikbaarheid

Hoewel er een aantal rubrieken helemaal vol zijn, kan er nog volop ingeschreven worden voor de Bixiedag. Let wel op, want vol=vol. Dit jaar wordt voor de eerste keer het Rosline Bixie Jump spel georganiseerd. Hiervoor zijn ook extra startplaatsen vrij gekomen, dus geef je snel op als je hier aan mee wilt doen. In de dressuur- en springrubrieken zijn nog een aantal plaatsen vrij en hetzelfde geldt voor de lessen.

Heb je geen pony tot je beschikking om mee te doen aan de Bixiedag? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! Er zijn pony’s waarop je een ritje kunt maken, je kunt een paardentaart maken en natuurlijk zijn de stokpaardjes dit jaar ook weer van de partij. De toegang en parkeren is gratis.

Kijk voor meer informatie op www.knhs.nl/bixiedag.

Categorie: Bixiedag 2018

Ander Nieuws

  • Heel veel ponyplezier tijdens de Bixiedag 2019
    Heel veel ponyplezier tijdens de Bixiedag 2019
  • Bixiedag in Ermelo het leukste uitje in de meivakantie
    Bixiedag in Ermelo het leukste uitje in de meivakantie
  • Heb je al ingeschreven voor de Bixiedag 2019? *Video*
    Heb je al ingeschreven voor de Bixiedag 2019? *Video*