­ Gal blijft winnen in Rotterdam - KNHS

Gal blijft winnen in Rotterdam

Geplaatst op 23 juni 2018 in Dressuur & Para

Na dat Edward Gal overtuigend winnaar was geworden in de Grand Prix van de CDI3* tijdens het CHIO Rotterdam, won hij met Glock’s Voice ook afgetekend de Grand Prix kür. KNHS Talententeamlid Anne Meulendijks werd met Mdh Avanti N.O.P. knap derde.

De combinaties in de CDI3* rijden misschien in de schaduw van de 5* FEI Nations Cup, de kwaliteit in deze klasse is enorm hoog. Edward Gal oogstte gisteren al lof van bondscoach en publiek, vandaag was zijn optreden ook weer overtuigend. In de kür reed hij Glock’s Voice naar 78.675%. Bijna twee procent achter Gal kwam de Zweedse Therese Vilhelmson met Don Auriello. Op plaats drie KNHS Talententeamlid Anne Meulendijks die een knappe 76.920% liet noteren in haar eerste Grand Prix op het prestigieuze CHIO Rotterdam.
Op plaats vier en vijf  kwamen ook Nederlandse potentiele teampaarden, Diederik van Silfhout reed Expression naar 76.815%, Adelinde Cornelissen reed Aqiedo naar 75.585%.

In de Grand Prix Special kwam de beste Nederlandse prestatie op naam van Madeleine Witte-Vrees met de imponerende Charmeur. Met 69.745% kwam de combinatie op de vijfde plaats. 

Kijk hier voor de volledige uitslag van de kür

Kijk hier voor de volledige uitslag van de Grand Prix Special

Foto Edward Gal en Glock's Voice door Hippofoto

Ander Nieuws

  • Ermelo in 2023 en 2024 toneel voor WK Jonge Dressuurpaarden
    Ermelo in 2023 en 2024 toneel voor WK Jonge Dressuurpaarden
  • Finalisten KNHS-Anemone Horse Trucks Cup bekend
    Finalisten KNHS-Anemone Horse Trucks Cup bekend
  • Dressuurruiters TeamNL bekend voor CHIO’s Rotterdam en Aken
    Dressuurruiters TeamNL bekend voor CHIO’s Rotterdam en Aken