­ Genodigden genieten van de sport - KNHS

Genodigden genieten van de sport

Geplaatst op 31 maart 2018

Tijdens de KNHS Indoorkampioenschappen was er zaterdag 31 maart ook een bijeenkomst voor een grote groep genodigden. De aanwezigen genoten van de sport en werden bijgepraat door onder meer KNHS Bestuursleden Marlies Reibestein en Emile Hendrix.

De groep genodigden bestond uit gouden speld dragers, forum leden, regio bestuurders, vereniging bestuurders en ledenraadsleden. Na de ontvangst werden de gasten bijgepraat over alle ontwikkelingen van de afgelopen maanden en hoe het nu verder gaat. Uiteraard was er in de positief ontvangen bijeenkomst ook ruimte voor vragen en overleg.
Emile Hendrix gaf de aanwezigen een kijkje in de keuken van de topsport. Daarbij ging het speciaal over de spannende en mooie weg van de Nederlandse topruiters die zich voorbereiden op de World Equestrian Games (WEG) die in september in het Amerikaanse Tryon verreden worden.

Ander Nieuws

  • Corona-update: Lichte verruiming maatregelen, buitensporten in groepen van vier toegestaan voor volwassenen vanaf 27 jaar
    Corona-update: Lichte verruiming maatregelen, buitensporten in groepen van vier toegestaan voor volwassenen vanaf 27 jaar
  • Coronavirus en paardensport
    Coronavirus en paardensport
  • Online PaardenPodium Samenwerken met vertrouwen *Video*
    Online PaardenPodium Samenwerken met vertrouwen *Video*