­ Gloednieuw jeugdmagazine Bixie&Friends dit weekend op de mat - KNHS

Gloednieuw jeugdmagazine Bixie&Friends dit weekend op de mat

Geplaatst op 06 juli 2018

Speciaal voor de jongste ruiters tot en met 12 jaar hebben we een nieuw jeugdmagazine gemaakt: Bixie&Friends. Ben je maximaal 12 jaar oud, lid van een KNHS vereniging óf in het bezit van ruiterpaspoort via een FNRS-bedrijf? Dan krijg je dit magazine twee keer per jaar thuisgestuurd in plaats van Paard&Sport.

In Bixie&Friends neemt Bixie je mee op zijn avonturen, die hij samen met zijn vrienden beleeft op manege de Adventure Stables. Bixie is een enorm slimme pony en niet alleen zijn vriendjes kunnen veel van hem leren! In het eerste nummer stellen we hem en vriendinnetje Dancer alvast aan de lezers voor.

Daarnaast vind je in dit super toffe  tijdschrift allerlei puzzels, posters, de leukste verhalen over paarden en pony’s en maak je zelf kans op een plaatsje bij de ‘ponytoppers’ met jouw favoriete (manege)pony. Wil jij dit ook? Stuur dan een mailtje naar redactie@knhs.nl en wie weet staan jullie in de volgende editie van Bixie&Friends. Tip! Zorg voor een foto van goede kwaliteit (minimaal 1MB) en zorg ervoor dat je een cap draagt als je op de pony zit!

Deze Bixie&Friends is een proefnummer, in de loop van de zomer sturen we alle sportaanbieders en ruiters t/m 12 jaar (en ouders) een lezersenquête zodat we weten wat je van het eerste nummer vindt en we het volgende jeugdmagazine dat in december verschijnt nóg beter kunnen laten aansluiten op jouw wensen.  

Binnenkort lanceren we speciaal voor onze jongste kids ook een nieuw platform: www.bixiekids.nl. Nog even geduld en dan vind je hier alle informatie die je nodig hebt als je wilt leren paardrijden. Ook over de verschillende disciplines, verzorging, het rijden van Bixiewedstrijden en F-proeven kun je van alles lezen. En tot slot zijn we druk bezig met een gloednieuw spreekbeurtenpakket, waarmee jij al je klasgenoten op een leuke manier kan laten zien wat er nou zo geweldig is aan paardrijden. Ook dit is dus in aantocht!

Wil je meer weten over Bixie&Friends? Stuur dan een mailtje naar redactie@knhs.nl.

   

Ander Nieuws

  • WK ponymennen: Oranje na dressuur op zilver
    WK ponymennen: Oranje na dressuur op zilver
  • Dinja van Liere wint Grand Prix in Aken met recordscore
    Dinja van Liere wint Grand Prix in Aken met recordscore
  • Sterke start van Rodinde Rutjens op WK ponymennen
    Sterke start van Rodinde Rutjens op WK ponymennen