­ Gouden speld voor Pieter Siemerink en Jan Rensen - KNHS

Gouden speld voor Pieter Siemerink en Jan Rensen

Geplaatst op 16 mei 2018

Op dinsdag 15 mei werd de gouden speld uitgereikt aan Pieter Siemerink en Jan Rensen. Beiden zijn al jaren verbonden aan ORUN, het exameninstituut voor de instructeursopleidingen van de KNHS.

Pieter Siemerink
In de afgelopen jaren is Pieter van onschatbare waarde geweest voor ORUN.
Vanuit zijn achtergrond als manegehouder, instructeur, examinator heeft hij een hele brede kijk op zaken. Pieter wordt geroemd om zijn nuchtere en praktijkgericht aanpak en denkt altijd constructief mee. Elke verandering is voor hem een kans om dingen te verbeteren.
Het bestuur van de KNHS heeft dan ook met heel veel genoegen besloten om Pieter de gouden speld toe te kennen.

Jan Rensen
Sinds 2012 is Jan betrokken bij de ORUN. Hij is instructeur en eigenaar van een kleinschalige dressuurstal. Na een carrière in het bankwezen is hij een eigen adviesbureau gestart en is hij betrokken geweest bij talloze adviezen met betrekking tot de paardensport.
Jan heeft de laatste jaren de voorzittersrol met verve vervuld. Hij is het gezicht geworden van ORUN en heeft de werkwijze geoptimaliseerd. Het bestuur van de KNHS heeft dan ook met veel genoegen besloten om Jan de gouden speld toe te kennen.

 

  

Ander Nieuws

  • Corona-update: Lichte verruiming maatregelen, buitensporten in groepen van vier toegestaan voor volwassenen vanaf 27 jaar
    Corona-update: Lichte verruiming maatregelen, buitensporten in groepen van vier toegestaan voor volwassenen vanaf 27 jaar
  • Coronavirus en paardensport
    Coronavirus en paardensport
  • Online PaardenPodium Samenwerken met vertrouwen *Video*
    Online PaardenPodium Samenwerken met vertrouwen *Video*