­ Gratis webinar positief coachen 1 maart - KNHS

Gratis webinar positief coachen 1 maart

Geplaatst op 26 februari 2018

Hoe motiveer je een sporter? Wat doe je als er geen vooruitgang is en hoe ga je om met sporters met verschillende karakters? Dit en andere trainersdilemma’s bespreken we in het webinar met Marcel Wouda. Maar de hoofdcoach van de Nederlandse zwemploeg gaat ook in op de periode dat Marcel zelf nog een jonge zwemmer was. Wat had hij als 10-jarig jongetje nodig van zijn trainer? Waardoor werd hij gemotiveerd, welke trainer en welke aanpak herinnert hij zich?

Voor wie en wanneer?
Het gratis webinar op 1 maart om 19.00 uur is bedoeld voor instructeurs, ouders en begeleiders van kinderen en volwassenen in de (paarden)sport. 
Je volgt het webinar online, dus je hoeft de deur niet uit. Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het webinar op 1 maart gratis kunt bekijken. 

Tijdens het webinar worden de volgende 3 thema's besproken: 
1. Hoe kun je sporters het beste motiveren?
2. De rol van de coach als het even tegen zit.
3. Omgaan met verschillende karakters. 

Grijp deze unieke kans aan om live jouw vragen te stellen aan Marcel Wouda! Je kunt ook nu al je vragen indienen bij Marcel. Tijdens het webinar zullen we dan zo veel mogelijk van jullie vragen bespreken.

Ik meld me aan!

 

Marcel Wouda (46) is oud-wereldkampioen zwemmen en hoofdcoach van de KNZB. Hij heeft de zwemmers van het Nationaal Trainingscentrum in Eindhoven onder zijn hoede. Marcel Wouda heeft de afgelopen jaren bewezen een zeer succesvolle coach te zijn, zowel in het zwembad als in het open water. In Rio de Janeiro was het open water zwemmen onder leiding van Marcel succesvol met twee gouden medailles voor Ferry Weertman en Sharon van Rouwendaal.

Tot september 2006 was Wouda jeugdbondscoach. In deze periode begeleidde hij onder andere Ranomi Kromowidjojo naar medailles. Sebastiaan Verschuren was een ander bekend gezicht welke in de periode onder Wouda een snelle ontwikkeling doormaakte op onder andere de 1500m vrije slag.  

 

Ander Nieuws

  • Dressuurfanaten gezocht voor de rol als toezichthouder
    Dressuurfanaten gezocht voor de rol als toezichthouder
  • KNHS bij commissiedebat Den Haag over transport van paarden tijdens warme dagen
    KNHS bij commissiedebat Den Haag over transport van paarden tijdens warme dagen
  • Nederlandse afvaardiging voor WK Voltige jeugd bekend
    Nederlandse afvaardiging voor WK Voltige jeugd bekend