­ Halve finale KNHS-FNRS Springcompetitie in zicht - KNHS

Halve finale KNHS-FNRS Springcompetitie in zicht

Geplaatst op 04 januari 2018 in Springen

Tussen Kerst en Oud & Nieuw is bij Manege Beukers in Oudkarspel de laatste Regio Selectie van de KNHS-FNRS springcompetitie verreden. De rijhal was extra mooi versierd, omdat deze dagen ook ‘Indoor Beukers’ werd verreden, een groot concours voor de regionale dressuur- en springruiters. Voor de beste springers wacht 21 januari de halve finale.

Net als bij de eerder Regioselecties werd ook nu weer gestreden in drie verschillende klasses. De S40, S60 en S80, de winst ging naar Isis Speckman, Julie van der Wal en Tess Tolsma. Het team van manege Groenendaal won de prijs voor het best springende ruitersportcentrum. Alle uitslagen vind je hier

Na deze laatste Regioselectie is de balans opgemaakt voor de halve finale die op 21 januari bij Stal Groenendaal in Bunschoten verreden wordt. Er prijken 121 ruiters verdeeld over drie categorieën er op de startlijst van de halve finale. De voorlopige startlijsten vind je hier.

De finale wordt op 25 maart op het KNHS-centrum in Ermelo verreden. De toegang tijdens deze halve finale en finale is gratis. Meer informatie over de KNHS-FNRS Springcompetitie vind je hier.

 

Ander Nieuws

  • Zaterdagprogramma NK Springen aangepast
    Zaterdagprogramma NK Springen aangepast
  • Harrie Smolders aan de leiding bij NK springen
    Harrie Smolders aan de leiding bij NK springen
  • NK Springen: Nanning, Zwartjes en Moerings aan de leiding bij de jeugd, Smolders bij de senioren *Update*
    NK Springen: Nanning, Zwartjes en Moerings aan de leiding bij de jeugd, Smolders bij de senioren *Update*