­ Harry’s Horse en KNHS verlengen samenwerking - KNHS

Harry’s Horse en KNHS verlengen samenwerking

Geplaatst op 23 februari 2018

Goed nieuws! Ook de aankomende 3 jaar heeft Harry’s Horse wederom haar naam verbonden aan de Zitcompetitie. Jansen International Trading is met het bekende merk Harry’s Horse al jarenlang gekoppeld aan de Zitcompetitie, een competitie waar ieder jaar honderden ruiters van verschillende maneges in hun categorie strijden om de felbegeerde titel ‘Bestzittende Manegeruiter’.

De KNHS is blij met de koppeling van Harry’s Horse aan de Zitcompetitie. De afgelopen 15 jaar is de Harry’s Horse Zitcompetitie uitgegroeid tot een begrip. Tijdens de Zitcompetitie worden proeven gereden die zijn ontwikkeld voor deze competitie. De juryleden letten op de houding en zit van de ruiter en zij geven hiervoor een cijfer van 1 tot en met 10. Deze cijfers worden gegeven aan de hand van verschillende onderdelen zoals bijvoorbeeld de balans en houding van de ruiter maar ook de juistheid van been- en teugelhulpen. De Harry’s Horse Zitcompetitie benadrukt maar weer eens hoe belangrijk een goede zit is.

In juni starten de eerste regioselecties al!

Wil je graag meedoen? Vraag dan of jouw FNRS-ruitersportcentrum je op kan geven, het reserveren van plaatsen bij een regioselectie kan per e-mail via eventmanagement@knhs.nl. Er kunnen in totaal maximaal 12 ruiters, dus drie ruiters per categorie, per ruitersportcentrum meedoen.

Meer over de Harry's Horse Zitcompetitie

Foto: Diana Bloemendal

Categorie: Zitcompetitie, Harry's Horse

Ander Nieuws

  • Tips van de Top: Paardrijden in ontspanning
    Tips van de Top: Paardrijden in ontspanning
  • KNHS-leden krijgen 30% korting op entreeticket Horse Event
    KNHS-leden krijgen 30% korting op entreeticket Horse Event
  • Masterclass Marion Schreuder nu live op www.horseriding.academy
    Masterclass Marion Schreuder nu live op www.horseriding.academy