­ Herdenkingsbijeenkomst Jan van Beek op 22 oktober - KNHS

Herdenkingsbijeenkomst Jan van Beek op 22 oktober

Geplaatst op 01 oktober 2018 in Eventing en KNHS

Begin juli zijn wij opgeschrikt door het plotselinge overlijden van Jan van Beek, bondscoach Eventing Junioren en Young riders en lid van het B-kader Eventing Senioren. Zijn uitvaart vond plaats op zaterdag 14 juli 2018. Op dat moment waren vele eventerruiters in het buitenland om deel te nemen aan een FEI-kampioenschap of zich daarop voor te bereiden.

Om Jan van Beek in het bijzijn van iedereen die Jan een warm hart toedroeg te kunnen herdenken, organiseert de KNHS in samenspraak met de familie en enkele collega ruiters een herdenkingsbijeenkomst. De herdenking zal, aansluitend aan de jaarlijkse introductiebijeenkomst van het KNHS Talentenplan, op maandagavond 22 oktober plaatsvinden op Sport- en Congrescentrum Papendal.

Uitnodiging
Als je de herdenking wilt bijwonen, dan mag je deze kennisgeving als uitnodiging beschouwen. In dat geval willen wij je vragen om ons zo spoedig mogelijk en uiterlijk 10 oktober te laten weten met hoeveel personen je de herdenking wilt bijwonen.  Je kunt dit doorgeven door een mail te sturen naar memorial@knhs.nl. Informatie over de exacte aanvangstijd (vermoedelijk omstreeks 19.30 uur) en routing ontvang je later van de KNHS.

Categorie: In Memoriam

Ander Nieuws

  • Deelnemers internationale wedstrijden 9 t/m 15 augustus 2021
    Deelnemers internationale wedstrijden 9 t/m 15 augustus 2021
  • Deelnemers internationale wedstrijden 22 t/m 28 februari 2021
    Deelnemers internationale wedstrijden 22 t/m 28 februari 2021
  • Verrassende nieuwe combinaties op KNHS Talentendag
    Verrassende nieuwe combinaties op KNHS Talentendag