­ Horse & Country TV zender van de maand bij DELTA - KNHS

Horse & Country TV zender van de maand bij DELTA

Geplaatst op 01 mei 2018

Horse & Country TV, de televisiezender die gespecialiseerd is in paardensport en het buitenleven, is in mei ‘Zender van de Maand’ bij DELTA.

Dit houdt in dat de zender de gehele maand is opengesteld voor alle digitale DELTA-abonnees! Normaal gesproken is H&C te zien op het vaste kanaal 121.

Meer informatie over H&C

Van paardengezondheid en natural horsemanship tot masterclasses in alle disciplines en hoogtepunten van grote internationale sportwedstrijden; werkelijk alles wat met paarden en het leven daaromheen te maken heeft wordt uitgezonden op H&C! Bekijk hier het complete aanbod.

Naast highlight shows van de grootste hippische sportevenementen ter wereld worden er regelmatig live streams uitgezonden: uniek in Nederland! Zo kun je live genieten van de Badminton Horse Trials; een van de grootste eventingwedstrijden ter wereld, dat van 2 tot en met 6 mei plaats zal vinden! Ook worden de Rolex Grand Slams live uitgezonden. Deze Grand Slams behoren tot de crème de la crème van de springsport, en de deelnemerslijst is dan ook indrukwekkend.

Bron: Horse & Country TV, mediapartner van KNHS

Categorie: H&C TV, Delta

Ander Nieuws

  • Volg de Wereldruiterspelen in Tryon op H&C
    Volg de Wereldruiterspelen in Tryon op H&C
  • Kijk CHI Genève live op H&C TV
    Kijk CHI Genève live op H&C TV
  • Horse & Country TV in november 'zender van de maand' bij Ziggo
    Horse & Country TV in november 'zender van de maand' bij Ziggo